Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσανε την ζωή τους από την τραγική καταστροφή που έπληξε τον Νομό μας.

Ο Βαγγέλης Μπούτας που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως ένας αγωνιστής του αγροτικού κινήματος.

Μετα την χτεσινή αυτοψία του κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην Καρδίτσα, σήμερα κατατέθηκε στη βουλή επίκαιρη ερώτηση πρός τον υπουργό εσωτερικών και τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης από τη βουλευτή Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, με σκοπό την άμεση αποζημιώση των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και καταστημάτων τα οποία έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Η υπάρχουσα κατάσταση μετά τις εκτεταμένες πλημμύρες σε ολόκληρο το νομό Καρδίτσας, η ανάγκη λήψης άμεσα όλων των αναγκαίων μέτρων για την έμπρακτη στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί, η εκρηκτική κατάσταση σε κατοικίες, εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες επιβάλουν άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση την έκτακτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων σε όλους τους δήμους του νομού Καρδίτσας.

Ο Δήμος Μουζακίου, ο Δήμος Αργιθέας αλλά και ολόκληρος ο Ν. Καρδίτσας βιώνει τεράστια καταστροφή.

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->