Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Δυναμικές απαντήσεις από το Βήμα της Βουλής, έδωσε στην Αντιπολίτευση η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, σε όσα ειπώθηκαν περί «χούντας» και «φασίζουσες εμπνεύσεις», στη συζήτηση του Νομοσχεδίου «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις και άλλες διατάξεις» του Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

"Η Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην "πράσινη" ανάπτυξη και στα αιολικά στα Αγραφα" καλεί τον κόσμο της Καρδίτσας σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους 4 διωκώμενους αγωνιστές που παραπέμπονται, γιατί διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στη λεηλασία της φύσης και το ξεπούλημα της δημόσιας γης.

Από τη Σχολή Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τμήμα δασολογίας, επιστημών ξύλου & σχεδιασμού

Για ζητήματα του ΕΚΑΒ Καρδίτσας, ενημέρωσε η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, ζητώντας του, να επιλυθούν ανοικτές εκκρεμότητες και να καλυφθούν ανάγκες που υπάρχουν και που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία του.

Την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Σε σχετική του ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

Περισσότερα Άρθρα...

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->