«Το επιδημιολογικό φορτίο είναι μεγάλο» τόνισε ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης

Τη σημασία της συνεργασίας, της ανταλλαγής γνώσεων και της κινητικότητας μεταξύ των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές στις απαιτητικές συνθήκες της διεθνούς οικονομίας του 21ου αιώνα, ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο τελικό πανευρωπαϊκό διαδικτυακό συνέδριο του έργου Innogrow στο οποίο η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε ως συντονιστής εταίρος.

Αμφιλεγόμενη πρόταση του Ελβετού «Τσιόδρα» να αρνούνται κρεβάτι εντατικής σε όσους δεν πιστεύουν στον ιό ή δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, λόγω της ασφυκτικής πίεσης στο σύστημα Υγείας

Ένα συγκινητικό μήνυμα προς τη μητέρα τους αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία στέλνουν τα παιδιά μιας ασθενούς με κορωνοϊού, η οποία νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Κάθε ρεκόρ ερωτήσεων σε ένα θεμα έσπασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Εκτορας Γάζος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης.

Ο Δήμος Καρδίτσας βρέθηκε στο «μάτι του Ιανού» προκαλώντας ως γνωστόν μεγάλες καταστροφές.

Ελπίδα σκόρπισε σήμερα ακόμα μία διάσωση, αυτή τη φορά ενός 4χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από τα συντρίμμια 92 ώρες μετά τον φονικό σεισμό της Παρασκευής.

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->