Πρωτόγνωρες είναι οι ζημιές και στην ύπαιθρο του νομού Καρδίτσας, με κτηνοτρόφους και καλλιεργητές να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς χάθηκαν ζωικό κεφάλαιο και αγροτικές καλλιέργειες σε νούμερα ασύλληπτα.

Μέσω ανακοίνωσης στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος ενημερώνει τους δημότες ότι διανέμονται τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό στο στρατόπεδο Λουμάκη.

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2020, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός” διαπιστώσαμε με ικανοποίηση τα αντανακλαστικά της πολιτικής ηγεσίας, αφού την περιοχή μας επισκέφτηκε η υφυπουργός εργασίας αρμόδια για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο πλευρό συνανθρώπων που δοκιμάζονται στους Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου, με μια μεγάλη σε όγκο βοήθεια που συγκεντρώθηκε από οικονομίες του Δήμου, πολιτών και του κοινωνικού παντοπωλείου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Γίνεται γνωστό στους πωλητές λαϊκών αγορών και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 θα λειτουργήσει κανονικά η Λαϊκή Αγορά των Σοφάδων.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας , έπειτα από την μεγάλη φυσική κατα-στροφή που έπαθε ο νομός μας και γνωρίζοντας την δυσκολία των πολιτών να προσκομίσουν δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων , κινητοποιήθηκε άμεσα ενημερώνοντας το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και διεκδίκησε παράταση των επιδο-μάτων του ΟΠΕΚΑ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Επίδομα Στέγασης).

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->