Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας (30-03-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένα άτομο, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, καθώς και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για την υποβολή και εξέταση ενστάσεων από ενδιαφερόμενους βαμβακοπαραγωγούς κατά αποτελεσμάτων τηλεπισκόπησης σχετικά με τη συνδεδεμένη ενίσχυση.

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου στην έκκληση του πρωθυπουργού να καταθέσει το 50% του μισθού για την μάχη κατά του φονικού ιού ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Το 50% του μισθού του για τους επόμενους δύο μήνες θα δώσει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονωιού ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος . Ο Δήμαρχος θα δώσει το μισθό του στο νοσοκομείο Καρδίτσας για να ενισχυθεί το έργο του ιδρύματος.

Περισσότερα Άρθρα...

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->