bronx delivey2 karditsapress400x300 Αντίγραφο

 vasilakos anoigoume  xiroskarpos2

 

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Αerial dance θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στην πλαζ Πεζούλας. Πρόκειται για το Aerial Dance event, ένα πραγματικά πρωτότυπο και εντυπωσιακό event που περιλαμβάνει ακροβατική γυμναστική από ύψος πλέον του 1χλμ. . Η performer Dr Λίλα Ζαφειρούδη αιωρούμενη από ένα αερόστατο θα ξάνει aerial dance με τα πολύχρωμα πανιά της. Στο πλαίσιο της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανώνεται απο την ΠΕ Καρδίτσας, το Δήμο Λίμνης Πλαστήτα και το ΕΒΕ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στην Π.Ε Καρδίτσας.

aerial2

Ο κ. Αγοραστός
Για την εκδήλωση μίλησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Μεταξύ άλλων τόνισε:


«Το Σάββατο το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό και διαφορετικό γεγονός. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και χρειάζεται μια διαφορετική προβολή του τόπου μας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχουμε. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ιδιαίτερη περιοχή με φυσικό κάλος που προσφέρει ζωή στη Θεσσαλία. Θέλουμε να δώσουμε μια διαφορετική ταυτότητα. Για πρώτη φορά ένα αερόστατο θα σηκωθεί και μια γυμνάστρια του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ εναέριας γυμναστικής, σε ύψος 1000 περίπου μέτρων. Τα ξεχωριστά γεγονότα δίνουν ταυτότητα στις περιοχές»

Ο κ. Απόστολος Θέος
Ο Αντιδήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Απ. Θέος σημείωσε:


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νούσιο και τους διοργανωτές για την πρωτότυπη εκδήλωση. Λόγω του κορωνοϊού δεν μπορούμε να κάνουμε τις μεγάλες εκδηλώσεις αλλά και τέτοιες διοργανώσεις που δείχνουν κάτι το νέο, θα βοηθήσουν την περιοχή.»

aerial4


Ο κ. Λαμπρόπουλος
Από την πλευρά ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κώστας Λαμπρόπουλος υπογράμμισε:


«Το ΕΒΕ Καρδίτσας δεν μπορούσε να απουσιάζει. Θα είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προσδίδουν ταυτότητα και σημειολογία.»


Ο κ. Γιαννάκης
Ο διοργανωτής του event κ. Γιώργος Γιαννάκης επισήμανε:


«Ο αέρινος χορός με τα πολύχρωμα πανιά, αφορά το πλαίσιο μιας κινηματογραφικής ταινίας για την ανάδειξη της περιοχής. Αυτό θα είναι μια από τις 40 εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στο ν. Καρδίτσας και στη λίμνη Πλαστήρα. Είναι μια νέα προσέγγιση στον τουρισμό εμπειρίας. Πιστεύουμε ότι καταγράφοντας ποιοτικά όλες αυτές τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης θα έχουμε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Συνδέουμε την περιπέτεια και την ευζωία, προάγοντας και την τοπική γαστρανομία.»

aerial3

Ο κ. Νούσιος
Σε δήλωσή του για την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος:

«Είναι γεγονός ότι η τουριστική περίοδος και στην περιοχή μας χαρακτηρίζεται φέτος από ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του covid- 19. H Π.Ε Καρδίτσας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει εναλλακτικές μορφές τουρισμού, πάντοτε με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα ειδικά προσφέρεται για το σκοπό αυτό, αφού συνδυάζει απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό κάλλος με υψηλής ποιότητας υποδομές. Τα παραπάνω την καθιστούν έναν δημοφιλή – και πάνω από όλα ασφαλή- τουριστικό προορισμό, που ‘’αποζημιώνει’’ και με το παραπάνω τον επισκέπτη για την επιλογή του.
Προκειμένου όμως, ως Π.Ε Καρδίτσας, να ενισχύσουμε το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή, διοργανώνουμε δράσεις, οι οποίες αναδεικνύουν και προβάλλουν ακόμη περισσότερο την περιοχή.
Μια από αυτές είναι η προώθηση του βιωματικού τουρισμού. Γιαυτό και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την διεξαγωγή του aerial yoga , που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου στις 18.30 το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας.
Πρόκειται για ένα πραγματικά πρωτότυπο και εντυπωσιακό event, που περιλαμβάνει ακροβατική γυμναστική από ύψος πλέον του 1χλμ. σε αερόστατο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικές ασκήσεις ακριβείας και ταυτόχρονα να απολαύσουν το υπέροχο φυσικό τοπίο.
Είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υλοποιούν ένα διαφορετικό τουριστικό μοντέλο, που απευθύνεται σε επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ένα μοντέλο με προστιθέμενη αξία και πολλαπλασιαστικά οφέλη και για τους συναφείς με τον τουρισμό κλάδους. Επενδύουμε στην πρωτοτυπία, στην μοναδικότητα, στην εμπειρία και χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του αύριο.
Σας καλώ όλους λοιπόν να βρεθείτε αύριο στη λίμνη Πλαστήρα και να απολαύσετε πραγματικά αυτό το υπέροχο ακροβατικό event.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->