Μπορεί τα καταστήματα του λιανεμπορίου να παραμένουν κλειστά, λόγω του lockdown, όμως ο νέος πενταψήφιος αριθμός που θα αφορά αποκλειστικά στις μετακινήσεις των πολιτών για αγορές στα καταστήματα, λειτουργεί.

Έως τις 31 Μαρτίου του 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/) για να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων στεγαστικών δανείων με υποθήκη την α΄κατοικία (πρόγραμμα «Γέφυρα»).

Έως το τέλος του καλοκαιριού θα ανακοινωθούν τα τέσσερα κριτήρια για το νέο πρόγραμμα του Εξοικονομώ –Αυτονομώ για τις αιτήσεις ιδιοκτητών κατοικιών που θέλουν να επιδοτηθούν προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τα σπίτια τους , όπως είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Από αύριο, Δευτέρα,1 Μαρτίου θα ξεκινήσει η καταβολή του πρώτου μήνα της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ που έληξαν τον Ιανουάριο στους δικαιούχους, όπως αναφέρουν από κοινού σε ανακοίνωση τους ο Οργανισμός και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το ένα εκατομμύριο θα φτάσουν οι εμβολιασμένοι πολίτες στη χώρα μας έως την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαρτίου, δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Η μείωση και η αποκλιμάκωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα δεν έρχεται, καθώς οι μετακινήσεις δεν έχουν περιοριστεί όσο θα έπρεπε, εκτιμά ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->