Ολο και περισσότερες παραστάσεις μεταφέρονται στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά να μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζωντανή επαφή, κοινού-σκηνής.

Το 2019 φτάνουν στην Καρδίτσα δύο βανάκια και ένα τροχόσπιτο. Μέσα σε αυτά επιβιβάζεται ο Βασίλης Παπαθεοχάρης και ένα συνεργείο από Ισπανία.  Στόχος τους είναι να γυρίσουν στην πόλη μας πλάνα για την ταινία «Η οδύσσεια του Βάση» που τότε είχε τον προσωρινό τίτλο PakMan the movie.

Όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν από ΥΠΑΑΤ, Υπ. Οικονομικών και ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις και ενισχύσεις προς τους πληττόμενους γεωργούς και κτηνοτρόφους που υπέστησαν ζημιές από τον κυκλώνα Ιανό, παράλληλα με τα προβλήματα που υφίστανται ακόμη, θα αναλυθούν διεξοδικά και λεπτομερώς, στη σημερινή (Τρίτη 29-9-2020) και πρώτη τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα σεζόν, «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Με ταινίες για όλα τα γούστα συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Να σημειωθεί ότι o κινηματογράφος θα λειτουργήσει με 30% πληρότητα και με υποχρεωτική χρήση μάσκας

Σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης τονίζεται:

Με 30% πληρότητα και υποχρεωτική χρήση μάσκας ξεκινούν οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊο.

Σας ενημερώνουμε ότι παραδόξως ο θερινός κινηματογράφος δεν έχει πάθει καμία ζημιά σε αντίθεση με χειμερινό κινηματοθέατρο που πλημμύρισε και έχει πάθει μεγάλες ζημιές.

Το Θεσσαλικό Θέατρο, πρώτο τίμησε το Έτος «Μελίνα Μερκούρη», ανεβάζοντας στην Κεντρική του Σκηνή την καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020 τη Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 17/9 έως Τετάρτη 23/9:

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->