Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Το Τομεακό Συμβούλιο Καρδίτσας της ΚΝΕ παίρνει την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει θερινές κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο, στο Παυσίλυπο.

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Έαρ, παρουσιάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, «Hôtel Théâtre», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Γιώργου Τσιαντούλα, για δύο παραστάσεις Τετάρτη 15 & Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 21:30 στο Υπαίθριο Θέατρο Φρουρίου.

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 18/6/2020 έως Τετάρτη 24/6/2020:

Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά Καρδίτσας. Από Πέμπτη 2/7/2020 έως Τετάρτη 8/7/2020

Με την ταινία "Πινόκιο" συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας.

Film Office αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα Ειδικό Γραφείο προσέκλυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών στη Θεσσαλία, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

Με την ελληνική ταινία«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινεμά της Καρδίτσας.

Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 25/6 έως Τετάρτη 1/7/2020:

Με την υγειονομική κρίση να έχει πλήξει περισσότερο απ' όλους τους τομείς αυτόν της ψυχαγωγίας και ως εκ τούτου τον κινηματογράφο, ένα μικρό αίσθημα αισιοδοξίας δίνει η επανέναρξη των προβολών στα θερινά σινεμά.

Περισσότερα Άρθρα...

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->