Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973 παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στο χώρο του Παυσιλύπο, με τη συνδρομή του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, τη συμμετοχή της παιδική χορωδίας του Ωδείου καθώς και το μουσικό σχήμα Δια…Φωνών

Θραύση κάνει το ολοκαίνουριο μουσικό κομμάτι του Σωκράτη Μάλαμα σε συνεργασία με την Ιουλία Καραπατάκη με κύρια θεματολογία του την Καρδίτσα!

Η ομάδα του Γιώργου Μάστορα διαγωνιζόταν στη φάση Chair Challenge του X-Factor. Ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Παπατσάκωνας, που ήταν εκ των διαγωνιζομένων, επέλεξε να ερμηνεύσει το "House of the rising sun" των Animals και με την ιδιαίτερη χροιά του εντυπωσίασε τους πάντες και ανάγκασε τον Γ. Μάστορα να ...ξηλώσει μια καρέκλα και να του τη δώσει στη διαδικασία του Chair Challenge.

Το «NIGHT music theatre» ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου, κάνοντας κάθε Παρασκευή δώρο την τούρτα γενεθλίων, σε όποιον επιλέξει να περάσει εκεί την ξεχωριστή αυτή βραδιά!

Το NIGHT music theatre επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στη διασκέδαση της Καρδίτσας και μας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία κεφιού. Με ένα πολύ δυναμικό σχήμα και πάλι ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του.

Συναυλία αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που η περίπτωσή του συγκίνησε το πανελλήνιο πραγματοποιείται την Κυριακή 27/10, στις 13.30 στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων και έδωσαν το παρόν στη μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στην παράδοση του τόπου μας και τον πολιτισμό

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα ΜΕΓΑΛΑ «ναι» πήρε ο Δημήτρης Παπατσάκωνας, ο οποίος πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του X–Factor.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 kafes2

 night monimo