Όπως αποφασίστηκε από την Ιδρυτική Συνέλευση της 27ης Μαρτίου, τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του παραρτήματος Καρδίτσας(ΠΜΣ) προχώρησαν το περασμένο Σάββατο 24/04/2021 στην διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας συμμετέχει στην 5η Συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας “Μια πόλη μια φωνή” που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24 & 25 Απριλίου 2021.

Σήμερα, Κυριακή και ώρα 18:00 45 καλλιτέχνες και συγκροτήματα προσφέρουν τις φωνές τους αφιλοκερδώς για καλό σκοπό

Μια ιδιαίτερη, αλλά και άκρως συμβολική, κίνηση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου συμπεριλήφθη στα μηνύματα που έφτασαν στη χώρα μας από τις ΗΠΑ.

Η ανυπέρβλητη φωνή του Αντώνη Καλογιάννη με την ιδιαίτερη χαρακτηριστική χροιά βαρυτόνου θα ηχεί για πάντα στα αυτιά μας και στις καρδιές μας, ως ο αυθεντικότερος ερμηνευτής της μουσικής του Μ. Θεοδωράκη, μαζί με τον Πέτρο Πανδή και τη Μαρία Φαραντούρη.

Ο Δήμος Αργιθέας σας προσκαλεί σε μια μοναδική διαδικτυακή ζωντανή ρεμπέτικη συναυλία την Κυριακή των Αποκριών 14 Μαρτίου 2021 στις 20.30 μ.μ.

Ερμηνεία: Άρης Φαλιάγκας Ενορχήστρωση - Εκτέλεση: Βασίλης Κωστούλας, Στίχοι/Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής 

Με ένα ρυθμικό κομμάτι, που σε καθηλώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, και με την υπογραφή των καλύτερων στο είδος τους, στο μουσικό στερέωμα, μας συστήνεται δισκογραφικά, ο Θοδωρής Ζευγαράς.

Το τραγούδι της ξενιτιάς ή αλλιώς "Φεγγάρι μάγια μου ΄κανες" σε στίχους του Ερρίκου Θαλασσινού και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Ερμηνεύει ο Γιώργος Σακελλαρίου!

Ο Γιώργος Σακελλαρίου ερμηνεύει μοναδικά το εξαιρετικό κομμάτι του Μίκη Θεοδωράκη "Παράπονο" που είχε ερμηνευθεί από τον Στέλιο Καζαντζίδη για τον δίσκο "Πολιτεία"* το 1961.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->