Μία εντυπωσιακή συναυλία Όπερας σε μία κατάμεστη αίθουσα με τρεις πολύ σπουδαίες Ιταλίδες Υψίφωνες φιλοξένησε η πόλη της Καρδίτσας το περασμένο Σάββατο, με την οποία άνοιξε ουσιαστικά η καλλιτεχνική σεζόν του 2020.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου Ιανουαρίου 2020 στις 8.00 το βράδυ στην Καρδίτσα

Με δύο εξαιρετικές ερμηνείες που ξεσήκωσε και καθήλωσε αντίστοιχα το κοινό, ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Παπατσάκωνας θριάμβευσε στον αποψινό (11/12) ημιτελικό του X-Faxtor 2019!

Δυναμική ήταν η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Με μια τρυφερή, χριστουγεννιάτικη, συγκινησιακή εκδήλωση στο Κινηματοθέατρο, το πρωί της περασμένης Κυριακής στις 22 Δεκεμβρίου, το Μουσικό Σχολείο πρόσφερε για άλλη μια χρονιά στο κοινό της πόλης μας στιγμές καλλιτεχνικής ευτυχίας, αγάπης και μαγείας των άγιων ημερών.

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του 37ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας το βράδυ της Τρίτης στην Καρδίτσα.

Ο «Δρόμος της Αγάπης», ένα CD sigle που ερμηνεύουν τριάντα Καρδιτσιώτες ερμηνευτές, προερχόμενοι από διάφορα είδη τραγουδιού, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παυσίλυπο.

Η Σχολική Χορωδία του Αγίου Σάββα του Νις της Σερβίας με επικεφαλης την διευθύντρια του Σχολείου και ομάδα εκπαιδευτικών με την καθηγήτρια μουσικής Goga Stamencovic θα επισκεφθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων Καρδίτσας, στα πλαίσια της αδελφοποίησής τους που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Μια πρωτότυπη και πρωτοπόρα πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 9.00 το βράδυ, στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου. Πρόκειται για την παρουσίαση ενός CD sigle το τραγούδι του οποίου ερμηνεύουν τριάντα καρδιτσιώτες ερμηνευτές, προερχόμενοι από διάφορα είδη τραγουδιού.

Μοναδικές εμπειρίες έζησε η ομάδα των 55 μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησε το Μουσικό Σχολείο στην Αθήνα το τριήμερο 22-24/11.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 

 kafes2

 night monimo