Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι με 13 ξεχωριστά παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές, το οποίο παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στα πλαίσια του πτυχιακού  ρεσιτάλ στο Σαντούρι από τον μουσικό Αποστόλη Καραδήμα.

Συναυλία αλληλεγγύης δίχως προηγούμενο ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Παλαμά για την στήριξη της συνδημότισσας μας Γεωργίας Κλέτσιου για την αποκατάσταση της υγείας της.

Ολοκληρώνονται οι  πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού από το Δήμο Καρδίτσας

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά με μια μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του σπουδαίου συνθέτη και στιχουργού Άκη Πάνου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στη κεντρική πλατεία Παλαμά.

Φ. Στάθης: «Ο πολιτισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με το όραμά μας για πρόοδο και ανάπτυξη»

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού δίνει μουσική παράσταση στην Καρδίτσα

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΑΠ συν διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στην Κεντρική πλατεία Παλαμά με σκοπό την στήριξη της συνδημότισσάς μας Γεωργίας Κλέτσιου για την αποκατάσταση της υγείας της. 

Συνεχίζονται για 3η μέρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά με την συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

cactus1

 emvolio 1

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->