Ο Ντούσας Δημήτρης, δάσκαλος φιλοσοφίας για 26 χρόνια και δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση για πάνω από 38 χρόνια, με το έργο του αυτό:

Διεκδικεί την πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού που θα στηρίξει περαιτέρω τη λειτουργία τους

¨Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται¨, είχε πει ο Κικέρων.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με γνώμονα την ευαισθησία στην εταιρική υπευθυνότητα και θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της αγαπημένης συγγραφέως Γιώτας Φώτου πραγματοποίησαν την έκδοση του παιδικού βιβλίου της, με τίτλο « ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χ 6».

Αρκετά μουδιασμένα, με τη συμμετοχή λίγων παιδιών, αλλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις, ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ο 2ος κύκλος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με τίτλο «Ακολουθώ τα ίχνη των βιβλίων…», στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Σκέψεις του Δημήτρη Ντανόπουλου* πάνω στο πρώτο βιβλίο του Σεραφείμ Λάππα «Όλα Θα Πάνε Καλά» (εκδόσεις Εν Πλω, 2020)

Πολιτική εκδήλωση οργάνωσε η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στην οποία έγινε παρουσίαση του βιβλίου του Μενέλαου Μούστου(Δάφνη) με τίτλο «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ»

Ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ου αιώνα Άλμπερτ Αϊνστάιν, όταν μια νεαρή μητέρα τον ρώτησε τι θα μπορούσε να κάνει για να προετοιμάσει καλύτερα το πεντάχρονο παιδί της για το σχολείο και γενικότερα για τη ζωή, της απάντησε: «Να του λέτε παραμύθια, πάρα πολλά παραμύθια», θέλοντας να τονίσει τη μεγάλη σημασία που έχουν αυτά για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του.

To «Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας» πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημήτρη Ντούσα «Φιλοσοφία και κοινωνιολογία της γλώσσας».

Η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με πρόδρομο στάδιο άνοιας και καταγράφει σε βιβλίο τις αγωνίες της

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση προγραμματίζει η ΤΕ Καρδίτσα του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι (πλατεία Αγίου Γεώργιου) στις 19.30 μμ.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->