Σκέψεις του Δημήτρη Ντανόπουλου* πάνω στο πρώτο βιβλίο του Σεραφείμ Λάππα «Όλα Θα Πάνε Καλά» (εκδόσεις Εν Πλω, 2020)

Ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ου αιώνα Άλμπερτ Αϊνστάιν, όταν μια νεαρή μητέρα τον ρώτησε τι θα μπορούσε να κάνει για να προετοιμάσει καλύτερα το πεντάχρονο παιδί της για το σχολείο και γενικότερα για τη ζωή, της απάντησε: «Να του λέτε παραμύθια, πάρα πολλά παραμύθια», θέλοντας να τονίσει τη μεγάλη σημασία που έχουν αυτά για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του.

To «Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας» πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημήτρη Ντούσα «Φιλοσοφία και κοινωνιολογία της γλώσσας».

Η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με πρόδρομο στάδιο άνοιας και καταγράφει σε βιβλίο τις αγωνίες της

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση προγραμματίζει η ΤΕ Καρδίτσα του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι (πλατεία Αγίου Γεώργιου) στις 19.30 μμ.

¨Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται¨, είχε πει ο Κικέρων.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου ο 1ος κύκλος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Αρκετά μουδιασμένα, με τη συμμετοχή λίγων παιδιών, αλλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις, ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ο 2ος κύκλος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με τίτλο «Ακολουθώ τα ίχνη των βιβλίων…», στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Ο Κώστας Τριανταφύλλου είναι, εδώ και μια σειρά ετών, δραστήριο και εκλεκτό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και, ειδικότερα, της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας.

Πολιτική εκδήλωση οργάνωσε η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στην οποία έγινε παρουσίαση του βιβλίου του Μενέλαου Μούστου(Δάφνη) με τίτλο «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ»

Ο Σύνδεσμος των απανταχού Καροπλεσιτών διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου : «Τα ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ – Η Φιλοπρόοδος Ένωση Καροπλεσίου Αγράφων μέσα από το αρχείο του Γιάννη Κοσπεντάρη (1933-1936)»

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->