ΝΕΑ
Typography

Tην Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ομιλία με θέμα «Τεχνολογίες Internet of Things και Βιομηχανία 4.0 στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων» στο πλαίσιο του κύκλου των προγραμματισμένων ομιλιών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα».


Ομιλητής θα είναι ο κύριος Ακρίβος Κωνσταντίνος, συνιδρυτής της Oliveex, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω ΤEAMS.

Για να παρακολουθήσετε την ομιλία θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο https://bit.ly/3wGT9Ae και να συνδεθείτε 5 λεπτά νωρίτερα.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό αναφορικά με την δράση της εταιρείας θα βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.

Το πρόγραμμα των ομιλιών διοργανώνεται από το ΔΠΜΣ «Επιχειρηματικότητα» των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email της γραμματείας του ΔΠΜΣ «Επιχειρηματικότητα», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->