ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στις 17/12/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα :

1ο. Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την αίτηση των Π.Υ. Καρρδίτσας, Π.Υ. Σοφάδων, Π.Υ. Παλαμά, Π.Υ. Μουζακίου και Ενωση Υπαλ. Πυρ. Σωμ. Δυτ. Θεσσαλίας, με την οποία ζητούν παραχώρηση Χώρου στην Πλατεία έμπροσθεν του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας, προκειμένου να ανεγερθεί ένα μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών.
2ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση επί αιτήματος από τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Καρδίτσας, που αφορά παραχώρηση χώρου στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση εορτασμού για τα 20 χρόνια Σ.ΜΟ.Κ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 .
3ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση επί αιτήματος από την Επιτροπή Νοσ/κών Λοιμώξεων, που αφορά παραχώρηση χώρου στην είσοδο του Παυσιλύπου προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με στόχο την προσέλκυση δοτών μυελού των οστών, από 20 έως 27 Δεκεμβρίου 2019 .
4ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την παράταση ή μη, σύμβασης μίσθωσης για ένα ακόμη έτος του δημοτικού καταστήματος Ι-24, που βρίσκεται επί της επί των οδών Αβέρωφ και Πλαστήρα της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, εμβαδού 134,00 τ.μ. με πατάρι. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων
5ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την απευθείας εκμίσθωση ή μη του Ι-23, καταστήματος επί της οδού Αβέρωφ, της Νέας Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, εμβαδού 34,00 τ.μ., κατόπιν αιτήματος της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.,. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->