ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στη λίμνη Πλαστήρα βρέθηκαν ΄οι miss Παγκόσμιος Τουρισμός της 25ης διοργάνωσης που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός, θεσμός για την Ελλάδα, με ενδιαφέρον για τον Τουρισμό και την προβολή της χώρας μας.

Στην αλυσίδα των εμβληματικών τόπων με ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον που επισκέφθηκαν οι πανέμορφες κοπέλες, εντάχθηκε και η λίμνη Πλαστήρα. Δίπλα στη λίμνη, έγινε η επίσημη υποδοχή της αντιπροσωπείας από τη δημοτική αρχή. Ακολούθως οι miss Τουρισμός από διάφορες κόρες του κόσμου, φύτεψαν συμβολικά λουλούδια σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο στο Πάρκο της Αγάπης, με σύμβολα μιας ολοκληρωμένης φυτοτεχνικής εγκατάστασης.  Η διαμόρφωση εντάσσεται στο πλαίσιο ανάδειξης ενός υπαίθριου χώρου για τέλεση ρομαντικών πολιτικών γάμων στη Λίμνη Πλαστήρα.

miss limni1

Ακολούθως οι κοπέλες φωτογραφήθηκαν στην «καρδιά» του πάρκου και στην ακτή της λίμνης. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης της λίμνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι φωτογραφίες με τις miss Παγκόσμιος Τουρισμός ταξίδεψαν μέσα από τις προσωπικές   και άλλες ιστοσελίδες στις χώρες τους. Παράλληλα η αναπαραγωγή και διάδοση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Instagram και Facebook), έστειλαν τις ομορφιές της λίμνης Πλαστήρα σε όλο τον πλανήτη και έκαναν γνωστό το Πάρκο της Αγάπης.

Στο καλωσόρισμα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού για την στήριξη, καθώς και τον υπουργό Δικαιοσύνης K. Τσιάρα, για την συνδρομή του στην προβολή. Επίσης ευχαρίστησε τον οργανωτή κ. Γ. Κουτούλια και το ξενοδοχείο «ΝΕΒΡΟΣ» τη φιλοξενία της αποστολής στη λίμνη Πλαστήρα.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->