ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Συνεδριάζει στις 7-12-2022, ημέρα Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας με μια τακτική συνεδρίαση όπου θα συζητηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2023 και μια ειδική συνεδρίαση για τον πουπολογισμό.

Στις 6.00’ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρδίτσας έτους 2023 (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 14ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2022 (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρηματικής χορηγίας σε Καρδιτσιώτη αθλητή που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καρδίτσας για το σχολ. έτος 2023 – 2024 (νέα πρόταση μεταβολών) (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης χώρου του αιθρίου της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας στο Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - τμήμα Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης Α΄ και Β΄ ορόφου, pilotis και κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου στέγασης της Υπηρεσίας Δόμησης και της Τεχνικής Υπηρεσίας επί της οδού Σαρανταπόρου 140 (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του υπ’αριθ. Κ-11 καταστήματος της Δημοτικής Λαχαναγοράς (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του υπ’αριθ. Κ-18 καταστήματος της Δημοτικής Λαχαναγοράς (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποτίμηση της παροχής γάλακτος σε χρήμα και καταβολή στους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου Καρδίτσας (εισ: πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Απ. Ταξιάρχης)

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Στις 8.00’ μ.μ με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ), ήτοι του Προϋπολογισμού και της Στοχοθεσίας του Δήμου Καρδίτσας έτους 2023 (εισηγητές: αντιδήμαρχος οικονομικών Αριστ. Σπάνιας & διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->