ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Ξεκίνησε τη διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης η Θύελλα Νεοχωρίου ενόψει της νέας σεζόν. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, οι κάρτες αποτελούν βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία και την προοπτική της ομάδας στην νέα πρόκληση της ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της Θύελλας Νεοχωρίου αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Οι φίλοι της Α.Ε. Νεοχωρίου έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας αξίας 10€ στηρίζοντας έτσι την ομάδα της καρδιάς τους και τις προσπάθειες των παικτών της.

Η παρουσία τους στο πλευρό της Θύελλας αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία και την προοπτική της ομάδας στην νέα πρόκληση της ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Δίπλα στην ομάδα μας ακόμα μια χρονιά βρίσκεται ο κ. Κελεπούρης Βασίλειος με την επωνυμία "Ταβέρνα Κελεπούρης" στο Νεοχώρι Λίμνης Πλαστήρα τον οποίο ευχαριστούμε θερμά όπως επίσης και τον κ. Μητσογιάννη Χρήστο για την δωρεάν εκτύπωση των καρτών.

Όσοι επιθυμούν να τις αποκτήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6978364165, 6981247390 η στέλνοντας inbox στο λογαριασμό Facebook του Συλλόγου».

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->