ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Μετά το τραγικό γεγονός της 15 Γενάρη, όπου χάσαμε εντός γηπέδου τον συναθλητή μας Ηλία Μπρέλλα, πήραμε την πρωτοβουλία ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να μαζευτούμε, να συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες αποφάσεις!


Στην συγκέντρωση παρεβρέθηκαν και παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προπονητές, εκπρόσωποι του δήμου, ενεργοί πολίτες και πρώην βουλευτές.
Για πρώτη συγκέντρωση η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και ελπιδοφόρα προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο, την εφαρμογή του νόμου δηλαδή.
Το σώμα αποφάσισε:
1- Τη σύσταση συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να αποκτήσουμε φωνή και αντανακλαστικά, εμείς οι πρωταγωνιστές του αθλήματος.
2- Τη σύσταση τριμελούς προσωρινής επιτροπής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις και να τεθούν ερωτήματα όσον αφορά τη νόμιμη αδειοδότηση τέλεσης δραστηριοτήτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, προς την Περιφέρεια, το Δήμο Μουζακίου, το Δήμο Καρδίτσας, το δήμο Παλαμά, το Δήμο Σοφάδων, το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την τοπική ΕΠΣ και την ΕΠΟ η οποία δεν μπήκε στη διαδικασία έστω και για τα τυπικά να εκδώσει μια συλλυπητήρια ανακοίνωση.
3-Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παρέμβει ο εισαγγελέας
Καλούμε την επόμενη Πέμπτη 2 Φλεβάρη στις 19:00 στο εργατικό κέντρο όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όποιον ενδιαφέρεται για το ερασιτεχνικό αθλητισμό, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε ανάλογα με τις εξελίξεις.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->