ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισε το ΔΣ. Δεν διεξάγεται η 14η στροφή. Απειλή προσφυγής στα δικαστήρια.

Σε απόφαση επ' αόριστον αναστολής του πρωταθλήματος προχώρησε ομόφωνα το ΔΣ της Super League 2 στο ΔΣ της Πέμπτης (02/02). Οι ΠΑΕ αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά στην απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να μοιράσει «ψίχουλα» από τη φορολόγηση του Στοιχήματος και κατεβάζουν ρολά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε ψηφοφορία για να αποφασιστεί εάν η διακοπή θα γινόταν από την Τρίτη (07/02), δηλαδή μετά τη 14η αγωνιστική ή πριν τα παιχνίδια της 14ης και εν τέλει τα μέλη της κατηγορίας κατέληξαν στην επ' αόριστον διακοπή από τώρα. Η απόφαση είναι ομόφωνη (24-0, αφού έλειπαν Καλαμάτα, Απόλλων Λάρισας) και με αυτή συντάχθηκαν και οι εκπρόσωποι των Β' ΠΑΕ.

Το ΔΣ ξεκίνησε στις 11.20 και ολοκληρώθηκε στις 14.40 εν μέσω μεγάλης έντασης εξαιτίας του εμπαιγμού του Λευτέρη Αυγενάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός θέλει να μοιράσει 1.7 εκατ. ευρώ σε 24 ΠΑΕ της κατηγορίας τα οποία αντιστοιχούν σε 70 χιλιάδες (56 χιλιάδες καθαρά). Το αρχικό ποσό υπολογιζόταν στις 286 χιλιάδες, ακολούθως έπεσε στις 170 χιλιάδες και από την Τρίτη κατρακύλησε στις 70 χιλιάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η διοργανώτρια θα επιφυλαχθεί και με προσφυγή στα δικαστήρια, ενώ θα κάνει λόγο για επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος εξαιτίας της μη εφαρμογής της ΚΥΑ. Εννοτείται ότι θα ζητείται να επανέλθει στο 17% το ποσοστό από την κερδοφορία του στοιχήματος το οποίο ο Αυγενάκης θέλει να ρίξει στο 5,5%. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν φωνές, προκειμένου να αξιωθούν 8,5 εκατ. ευρώ (τα περσινά 3.4 εκατ. συν τα φετινά 5.1 εκατ.).

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->