ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Αναλαμβάνει την νευραλγική θέση του τιμ μάνατζερ στον Α.Σ.Κ.


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει πως ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσιαμούρας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ακολουθήσει ως αθλητής το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας. Παραμένει όμως παρών στη φετινή μεγάλη προσπάθεια του Α.Σ.Κ., που έχει μπροστά του την πρόκληση της Β’ Εθνικής.
Έτσι, σε απόλυτη συμφωνία με τη διοίκηση και τον προπονητή, ο Γιώργος Τσιαμούρας ενεργοποιείται στον πολύ σημαντικό ρόλο του τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας και θα συμβάλλει με την εμπειρία και την προσωπικότητά του, στην επίτευξη των στόχων του Α.Σ.Κ..
Ο Γιώργος Τσιαμούρας, αποτελεί κεφάλαιο για το μπάσκετ της πόλης μας, με δεκαετή παρουσία στον Α.Σ.Καρδίτσας, στη διάρκεια της οποίας έζησε τις δύσκολες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές. Σε αυτό το διάστημα, ήταν πρωταγωνιστής ως αθλητής στις τρεις ανόδους της ομάδας, το 2009 στην Α1 ΕΣΚΑΘ, το 2014 στη Γ’ Εθνική και το 2016 στη Β’ Εθνική. Πλέον, με διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο, παραμένει στην ομάδα για να τη βοηθήσει να κάνει νέα βήματα μπροστά.

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->