ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Α.Σ.Καρδίτσας ξεκινά για αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών

Μαζί με το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και το πρώτο σουτ στο καλάθι για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας που ξεκινούν τη Δευτέρα με πολλή όρεξη, ανανεωμένο πρόσωπο αλλά και ολοκληρωμένο σχέδιο τη λειτουργία τους.
Οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας, της μοναδικής ομάδας που εκπροσωπεί το νομό μας στη Β’ Εθνική, έχουν ως κεντρική τους φιλοσοφία τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, αλλά ταυτόχρονα τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους, να βελτιωθούν και να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν. Ο Χρήστος Δεληγιάννης, πρώην διακεκριμένος αθλητής, ο οποίος έχει αναλάβει εθελοντικά το σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας, έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη χρονιά 2016-17 με προπονήσεις, φιλικούς και επίσημους αγώνες, εκδηλώσεις για παιδιά και γονείς, επισκέψεις και εκπλήξεις που θα φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό.
Το προπονητικό επιτελείο έχει εμπλουτισθεί φέτος με νέα πρόσωπα που προσδίδουν τεχνογνωσία, εμπειρία αλλά και παραστάσεις από το πλέον υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Κώστας Ρουμελιώτης, επαγγελματίας προπονητής εξειδικευμένος στην ανάπτυξη των ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Απόλλωνα Πάτρας, έρχεται να προσθέσει γνώση με ένα άρτια καταρτισμένο και σχεδιασμένο με κάθε λεπτομέρεια πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα επιβλέπει καθημερινά. Καινοτόμες ασκήσεις με έμφαση στην ατομική τεχνική, χρήση νέων μεθόδων προπόνησης με στόχο το κάθε παιδί, μέσα από την προπόνηση να αγγίζει το όριο των δυνατοτήτων του. Οι Κώστας Κομποδιέτας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Εγγλέζος συνεχίζουν το παραγωγικό τους έργο στις ακαδημίες, ενώ το τεχνικό τιμ ενισχύεται με τους Γιώργο Τριχόπουλο και Χρήστο Λάκκα, που εκτός από προπονητές, έχουν εικόνες ως αθλητές στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Σημαντική καινοτομία, η συνεργασία με τον προπονητή και πρώην πρωταθλητή του στίβου Χρήστο Κυρίτση, ο οποίος αναλαμβάνει το πολύ σημαντικό κομμάτι της αθλητικής βελτίωσης και της φυσικής κατάστασης, στοιχεία που γίνονται ολοένα και πιο καθοριστικά στην εξέλιξη των νεαρών παικτών.
Σημαντική εξέλιξη και η συμμετοχή ομάδας κάτω των 21 ετών στο τοπικό πρωτάθλημα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους παίδες, εφήβους και νέους αθλητές του συλλόγου να πλουτίσουν σε εμπειρία και παραστάσεις, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πρωτάθλημα ανδρών.
Αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών μπορούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Χρήστο Δεληγιάννη (τηλ. 697 7076440), Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ. 694 8247897).

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->