ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο

Η «πρώτη» για όλα τα τμήματα του Α.Σ.Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 10.30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο. Με τον καθιερωμένο αγιασμό, στον οποίο θα βρίσκονται όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών, οι προπονητές και τα μέλη της διοίκησης, γίνεται και επίσημα η πρεμιέρα για όλα τα τμήματα του Α.Σ.Κ. σε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και προκλήσεις για το σύλλογο μπάσκετ της πόλης μας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει ενημέρωση για την οργάνωση και τη λειτουργία των ακαδημιών, γνωριμία με τους αθλητές και τους προπονητές και διαγωνιστικά παιχνίδια για τα παιδιά.
Καλούνται να παρευρεθούν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες με τους γονείς τους την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο.

Φιλικό την Παρασκευή με Τρίκαλα BC
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η ανδρική ομάδα δίνει την Παρασκευή στα Τρίκαλα φιλικό αγώνα προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα των Τρικάλων BC που αγωνίζεται στην Α1. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->