ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «ARENACARRENTAL»είναι Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, η “ARENACARRENTAL”φροντίζει για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση των αθλητών της ομάδας μας.

Ποια είναι η ARENA CAR RENTAL

Με 35 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένες υπηρεσίες ενοικίασης, η “ARENACARRENTAL” είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων, με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, αξιοπιστία και ποιότητα, εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Με ευέλικτες υπηρεσίες, συνέπεια, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και εξειδικευμένο προσωπικό, η Arena εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη οδήγηση.

Οι πελάτες της “ARENACARRENTAL”, μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους (μικρά, οικογενειακά, πολυτελή, diesel αλλά και ειδικά οχήματα), συνδυάζοντάς το με πρόσθετες υπηρεσίες και παροχές και να απολαύσουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις για κρατήσεις online (www.arenagr.com).

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της “ARENACARRENTAL” για τη συνεργασία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει προς τους αθλητές του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας.

ASK ARENA

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->