ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Το παράδειγμα αρκετών ομάδων των κατηγοριών που τελούν υπό αναστολή ακολούθησε ο ΑΣ Καρδίτσας, προχωρώντας σε πληρωμές των παικτών ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καρδίτσας, κατέβαλε από έναν μισθό σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν την διοίκηση για την κίνηση της.

«Οι αθλητές του ΑΣ Καρδίτσας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της ομάδας μας και τον πρόεδρο της κ. Χρήστο Δεληγιάννη που, αν και η ομάδα έχει μπει σε αναστολή το τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας και γνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι αβέβαιο όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, έδειξε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στους παίκτες της ομάδας καταβάλλοντας στον καθένα μας ξεχωριστά έναν μισθό για οικονομική στήριξη λόγω των χριστουγεννιάτικων εορτών που έρχονται.

Από τη πλευρά μας ευχόμαστε και εμείς καλές γιορτές σε όλους και ελπίζουμε σύντομα να συναντηθούμε ξανά στο παρκέ όλοι μαζί για να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε και αφήσαμε στη μέση..».

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->