ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Η ανδρική ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ολοκληρώνει την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τη διακοπή


Η τρίτη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνεται για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου τις προπονήσεις, μετά από την αναγκαστική αποχή για διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών.
Με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή και με σταδιακή αυξανόμενη ένταση στις προπονήσεις, η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα με κλειστά γήπεδα.
Άλλωστε, για την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, το πρώτο ζητούμενο στην παρούσα φάση, είναι η προστασία της υγείας των αθλητών. Από τη μια μεριά λοιπόν, στις προπονήσεις και τις δραστηριότητες της ομάδας τηρείται αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ κάθε εβδομάδα, ενώ στο προπονητικό μέρος, στόχος είναι η ομαλή και σταδιακή επάνοδος των αθλητών, χωρίς επιβάρυνση και τραυματισμούς. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά χωρίς προβλήματα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο και σταδιακά, οι παίκτες μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ask proponisi2
Βέβαια, η πλήρης επάνοδος αργεί ακόμη, καθώς οι αθλητές προέρχονται από τετράμηνη αποχή, ενώ την ίδια στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι ένα θέμα με πολλές παραμέτρους, που σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει καθοριστεί ούτε ο χρόνος, αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο να σημειωθεί πως διακόπηκε μετά την 5η αγωνιστική. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού, η κανονική περίοδος περιλαμβάνει 30 αγωνιστικές και ακολουθούν πλέι-οφ και μάλιστα, αν το πρόγραμμα είχε τηρηθεί κανονικά, το Σάββατο 20 Μαρτίου θα γινόταν η 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου!!! Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οπότε θα αναζητηθούν άλλες λύσεις με ένα πιο συμπυκνωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, ενδεχομένως με λιγότερους αγώνες. Η υγειονομική κρίση, δυστυχώς όμως καθυστερεί αυτό το σχεδιασμό και κανείς δε γνωρίζει με ακρίβεια, πότε και με ποιο τρόπο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα, η ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας βρίσκεται στο γήπεδο, προπονείται καθημερινά, οι παίκτες βρίσκουν σιγά-σιγά τη φόρμα τους, ενώ όλοι αναμένουν τις αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος.

 

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->