ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Με ευχές για μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και για επίτευξη των στόχων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) ο Αγιασμός της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. Σοφάδων.

Η τελετή έλαβε χώρα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Σοφάδων με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας να λαμβάνουν την ευλογία του Αρχιερατικού Επίτροπου π. Ηλία Γώγου και του π. Νικολάου Μάλλιου.

Ο Γ.Σ. Σοφάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, με το πρωτάθλημα να εκκινεί την Κυριακή (24/10), όπου θα φιλοξενήσει τον Γ.Σ. Νίκαιας και ο Σύλλογος φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει την ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων στην κατηγορία, με στόχο να αποδώσει ελκυστικό μπάσκετ και να παλέψει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τη νίκη, κάνοντας «ταμείο» στο φινάλε της σεζόν.

Στον πατροπαράδοτο Αγιασμό το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος και ο Πρόεδρος της κοινότητας Σοφάδων κ. Κωνσταντίνος Σακκάς που υπογράμμισαν ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου σε αυτή τη νέα πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.

Μετά τον Αγιασμό έγινε η καθιερωμένη ομιλία καλωσορίσματος από τους ιθύνοντες τους Συλλόγου στο αγωνιστικό τμήμα, με ευχές για μία δημιουργική σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και ζήτησε συσπείρωση προκειμένου να χτιστεί ένα σύνολο που θα μπορέσει να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στο άθλημα στην περιοχή.

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

gs sofadwn agiasmos 2021 22 7

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->