ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Το ραντεβού με την ιστορία έφτασε. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων θα πραγματοποιήσει τον πρώτο αγώνα εθνικών κατηγοριών στην 34χρονη ιστορία του, στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί , χωρίς τη συμβολή των χορηγών και των φίλων του συλλόγου. Πέρα από τις πολυάριθμες χορηγίες των καταστημάτων της πόλης και γενικότερα της περιοχής , το Δ.Σ. θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας Σμυρνάκη Ευθύμιο , Αναγνωστόπουλο Θεόδωρο και Ζουρνατζή Αθανάσιο για τις  χορηγίες τους. Τον κ. Αχιλλέα Πούλιο εκπρόσωπο των εταιριών DIMELLO και ILLY  , τα καφέ της πόλης μας FLOU και HERMANOS , την κα Αντωνάκου Πωλίνα ιδιοκτήτριας του ΚΔΑΠ «Μετά το κουδούνι» και το γραφείο γεωργικών μελετών  «AGRO ATLAS», που αποτελούν τους βασικούς χορηγούς στις φανέλες του αντρικού τμήματος.  

Οι διοικούντες τον Σύλλογο ευχαριστούν τον Βουλευτή κ. Γιώργο Κωτσό και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Νούσιο για την άμεση ανταπόκριση σε θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Το Δ.Σ. εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες στο Δήμο Σοφάδων και τους κυρίους Θάνο Σκάρλο, Αλεξόπουλο Δημήτριο, Σακκά Κων/νο, Εκίζογλου Σπύρο και Τσινόπουλο Γιώργο για τις άμεσες ενέργειες σε θέματα που αφορούν στο κλειστό γυμναστήριο, όπως η συντήρηση του παρκέ και η δημιουργία γυμναστηρίου.

Τέλος ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων ανακοινώνει τη συνέχιση των συνεργασιών με τον Καρδιολόγο κ. Σωτήρη Κουλοκτσή, τον ορθοπεδικό κ. Μιλτιάδη Γεωργούση και τον φυσικοθεραπευτή κ. Θωμά Φυτιλή, και τους ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους αθλητές μας. 

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->