ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε αυτό που ένιωθε η καρδιά του, γύρισε στα πάτρια εδάφη και θέλει, από μέρους του, να δώσει πίσω στην Καρδίτσα όλη την αγάπη που έχει λάβει.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας, οδηγεί από νίκη σε νίκη τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας και μέσα από τη συνέντευξή του στο Sport24 καλεί όλους τους συντοπίτες του να στηρίξουν την προσπάθεια και να γεμίζουν κάθε Σάββατο το γήπεδο για να ζήσουν όλοι μαζί το ταξίδι διεκδίκησης της ανόδου:

«Όλες οι ομάδες βελτιώνονται, σε κάθε τομέα. Προσπαθώ βάσει εμπειρίας, από αυτά που έχω ζήσει, να βοηθήσω την ομάδα ακόμη κι εκτός του αγωνιστικού. Ο Σύλλογος δουλεύει πολύ εντατικά προκειμένου να γίνει καλύτερος σε κάθε κομμάτι των δράσεων και ενεργειών του κι αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ικανοποιητικό για όλους όσοι εμπλέκονται με τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ Καρδίτσας. Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθάω την ομάδα. Το κίνητρο ήταν να συνδράμω σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, γιατί τα παιδιά που ασχολούνται με τη Διοίκηση παλεύουν σκληρά και εργάζονται πολύ εντατικά.

Πέραν αυτού, θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, ώστε να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Καρδίτσα: να βρεθεί μια ομάδα της πόλης στην πρώτη κατηγορία ενός ομαδικού αθλήματος. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που φέτος θα γράψουμε ιστορία" ανέφερε επ' αυτού, για να ακολουθήσει η ατάκα για την ανάγκη που υπάρχει προκειμένου η τοπική κοινωνία να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ Καρδίτσας τη φετινή σεζόν:

"Πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, ακόμη κι αν δεν ήμουν εγώ στην ομάδα. Φέτος υπάρχει μεγάλη διάθεση από τη Διοίκηση ώστε να γίνει το επόμενο βήμα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά το δικό μου κομμάτι, θα έλεγα πως απαιτώ να δω περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, για να ζήσουμε μαζί όλο αυτό το ταξίδι».

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->