ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Η πίεση του «πρέπει» ήταν πάρα πολύ μεγάλη, τόνισε ο κόουτς του ΑΣ Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών που βρήκε τον ΑΣΚ να επικρατεί με 80-65. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε σημείωσε αναλυτικά:


Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο στο 100%. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια θέματα, κυρίως στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς και δεχθήκαμε 25 πόντους. Λίγο και η ζώνη πάγωσε το ρυθμό. Τελικά φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί η πίεση του «πρέπει» ήταν πάρα πολύ μεγάλη αλλά και στους συνεργάτες μου που προετοίμασαν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συγκλονιστική στήριξη, παρά το αρνητικό σερί. Διότι αυτή η νίκη δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη βαθμολογία αλλά μας δίνει την ψυχολογία να δουλέψουμε με μεγαλύτερη διάθεση και να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η παραμονή.
Για το αν ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις με το ρόστερ:
Με το ρόστερ έχουμε ολοκληρώσει. Αν βγει το «πρέπει» που είναι πολύ μεγάλο για κάποια παιχνίδια, το ρόστερ είναι επαρκές και καλό να κάνει τα πράγματα που θέλουμε.
Μετά τη διακοπή 15 ημερών που ακολουθεί τον αγώνα με το Περιστέρι, η ομάδα θα μπορεί να βγάλει περισσότερα στοιχεία. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι γιατί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες υπήρχαν προσθήκες και αποχωρήσεις παικτών που έπρεπε να γίνουν και κάθε φορά προετοιμάζαμε ένα παιχνίδι με παίκτη που ήταν στο αεροδρόμιο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τα παιδιά που ήταν από την αρχή της χρονιάς και κυρίως οι Έλληνες έδειξαν το δρόμο και έτσι καταφέραμε να έχουμε μια ισορροπία στο σημερινό παιχνίδι.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->