ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ολοένα και μεγαλώνει το brand name του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με τη δυναμική που αποκτά ο σύλλογος εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων να αποτυπώνεται πλέον σε κάθε πτυχή του οργανισμού.

Η παρουσία της ομάδας στην Basket League, η μεγάλη συνεργασία με τους Antetokounbros αλλά και η παρουσία προσώπων στη διοίκηση με εγνωσμένη μπασκετική αξία, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Καρδίτσας στο άθλημα.

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της προβολής κι εκεί φαίνεται ότι ο Α.Σ.Κ. παίρνει...άριστα, καθώς τα social media της ομάδας τελευταία έχουν πάρει...φωτιά! Δεν είναι μόνο ο αριθμός επισκεπτών που θέλουν να ενημερωθούν για το σύλλογο αλλά και ποιες φυσιογνωμίες, πλέον τον ακολουθούν για να ενημερώνονται!

Στη λίστα των αστέρων που ακολουθούν τον οργανισμό στα social media, προστέθηκαν εσχάτως οι Γιαν Βέσελι και Νίκολα Μίροτιτς! Οι δύο σούπερσταρ σέντερ της Μπαρτσελόνα φαίνεται να γνωρίζουν για την ομάδα και να ενδιαφέρθηκαν με τον πλέον δεικτικό τρόπο, δίνοντας έξτρα πόντους στο πρεστίζ του Α.Σ.Κ.!

Σίγουρα, αυτή η κίνηση των δύο σπουδαίων αθλητών δεν ήταν...ουρανοκατέβατη αλλά αμφότεροι, με θητεία σε NBA και φυσικά με ακόμη άλλους αρκετούς συνδετικούς κρίκους, φροντίζουν να μεγαλώνουν το όνομα της ομάδας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

ask vesly mirotic

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->