ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην που θα γίνει στην πόλη Ποντεμπράντι της Τσεχίας στις 16 Μαΐου θα συμμετέχει η πρωταθλήτρια μας Πένυ Τσινοπούλου μαζί με τον προπονητή της Θανάση Δεληγιάννη, προπονητή του Φωκιανού Καρδίτσας και Ομοσπονδιακό Βάδην.

Η αθλήτρια θα επιδιώξει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο απευθείας με χρόνο ( όριο Ολυμπιακών 1 ωρα 31΄.00΄΄ ) μιας και είναι στις δυνατότητές της, αφού η θέση της στο Παγκόσμιο Rankings την κατατάσσει στις καλύτερες 30 αθλήτριες του κόσμου και στην καλύτερη της Ελλάδος στα 20.000μ Βάδην για το 2021.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την συμμετοχή του Καρδιτσιώτη πρωταθλητή του Βάδην Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ που θα αγωνιστεί στα 50 Km που και αυτός θα επιδιώξει το Ολυμπιακό όριο μιας και είναι πολύ κοντά, καθώς και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο αγώνισμα των 35 Km ( δεν είναι στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα του Τόκιου ).

Η Ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην αποτελείται από επτά αθλητές και αθλήτριες τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δεληγιάννη, ένα προπονητή και έναν φυσικοθεραπευτή.

 

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->