ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία ‘’5η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’ ,από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.


Η ανάβαση διεξήχθη την Κυριακή 03/10/2021 όπου πήραν μέρος 75 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα . Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ , ΠΑΣ.Πηνειός, ΠΓΣ Λάρισας, ,Κρόνος Νίκαιας, ΠΣ Τρικάλων, ΠΣ Καρδίτσας, Θησέας, Π.Ο.Βέλος, Π.Ο.Βόλου, Ζευς Π.Ο, Π.Ο Λαμίας ΑΘ.Διάκος και φυσικά η ομάδα μας ο Π.Ο.Καρδίτσας όπου ήταν φυσικό να είναι και η πολυπληθέστερη ομάδα.
Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη και η διαδρομή πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο ως επίσης και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας. Κοινός σκοπός είναι ο παραπάνω αγώνας που πλέον έγινε θεσμός, να προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας. Με αυτό τον τρόπο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι προσδοκούμε στην ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στο Νομό μας.

karamitros pod1

 

Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ,η Ελληνική Ομάδα διάσωσης, ο ΣΜΟ Καρδίτσας ,ο Ιατρός Πελτέκης Φίλιππος , οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, οι κάτοικοι του χωριού Μεσενικόλα, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές συνέβαλε τα μέγιστα, το ΕΚΑΒ, η Πρόεδρος της κοινότητας Μεσενικόλα κα Ποδηματά Ουρανία, η δημοτική Σύμβουλος κα Ποδηματά Ιωάννα , ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεσενικόλα , ήταν αρωγοί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια.
Τεράστιο ευχαριστώ στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας , στον Αντιπεριφερειάρχη Νούσιο Κώστα και στο προσωπικό της περιφέρειας, που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για την επισκευή επικίνδυνων σημείων κατά μήκος της διαδρομής. Θερμές ευχαριστίες στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καρδίτσας και στους χορηγούς του ομίλου μας για την αμέριστη συμπαράσταση.
Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση. Πρώτος γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Γαζέτας Δημήτριος του Θησέα. Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε στις κατηγορίες με 15 αθλητές με τα ακόλουθα αποτελέσματα, δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας είναι εξαιρετική. Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους και τις νίκες που χάρισαν στον Π.Ο.Καρδίτσας. Ως παλαιότερος όμιλος της πόλης μας, καλωσορίζουμε τον νέο ποδηλατικό σύλλογο Καρδίτσας που ιδρύθηκε πρόσφατα και του ευχόμαστε να έχει διάρκεια στον δύσκολο δρόμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

karamitros pod1
Αποτελέσματα των αθλητών μας.
Κατηγορία Μαστερ Α: Διονύσης Κωνσταντόπουλος, 1ος χρυσό μετάλλιο, 3ος Γενικής , Μακρής Γεώργιος 3ος Χάλκινο μετάλλιο, 7ος γενικής, Ποδηματάς Ελευθέριος 4ος, 8ος γενικής
Κατηγορία Μαστερ Β: Παπαδημητρίου Χριστόφορος, 4ος, 11ος Γενικής Μαστερ, Παπαγεωργίου Ηλίας 5ος, 12ος γενικής, Οικονομίδης Γεώργιος 8ος, 16ος γενικής
Κατηγορία Μαστερ Γ: Κανελλόπουλος Πολυχρόνης, 2ος Ασημένιο μετάλλιο, 6ος γενικής, Γαλανόπουλος Παναγιώτης 4ος 14ος γενικής
Κατηγορία Παίδων. Μαγγίνας Θωμάς 6ος
Στην Κατηγορία λαϊκού δρόμου, OPEN έως 39 ετών, Νικόπουλος Χρήστος 4ος, Καραγιάννης Νίκος 6ος
OPEN 40+ , Μπρούτσος Γεώργιος 7ος, Ζήτρος Λευτέρης 8ος, Ζαβρής Γιάννης 11ος και Παναγόπουλος Γεώργιος 15ος
Την ίδια ημέρα ο αθλητής μας Ζέγλκης Νικόλαος συμμετείχε σε αγώνα στο Βέλγιο με την ονομασία Florennes elites, κατακτώντας την 9ης θέση. Ο αγώνας εντάσσεται στην κατηγορία των Pro Kermesse.
Επίσης ο αθλητής μας Μάριος Αδαλόγλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ανάβαση Μιτσικελίου καθώς για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον αγώνα μας.
Με τις παραπάνω συμμετοχές ο όμιλός μας δείχνει την ανοδική πορεία που έχει και τη δυνατότητα να διαφημίζει την πόλη μας είτε διοργανώνοντας αγώνες, είτε συμμετέχοντας σε αγώνες και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.
Με εκτίμηση το ΔΣ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->