ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Typography

Με την παρουσία της Εβελίνας Δεληγιάννη αθλήτριας του Φωκιανού Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας  το 3ο Αλεξανδρινό διεθνές μίτινγκ στίβου.

Το μίτινγκ που διεξάγεται για τρίτη φορά τίμησαν πολλοί πρωταθλητές Ελλάδας ξένοι, αλλά και νεότεροι αθλητές. Η αθλήτρια του σωματείου αγωνίσθηκε στα 100μ Εμπόδια Γυναικών όπου κατέλαβε την Τρίτη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 15΄΄.49 με αντίθετο άνεμο 1,6, μια επίδοση πολύ καλή για την συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η συμμετοχή της ήταν ένα ακόμη προπονητικό τεστ για την συμμετοχή της στο δύσκολο αγώνισμα του επτάθλου όπου και ειδικεύεται.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη αθλητική χρόνια κατέλαβε το χάλκινο  μετάλλιο  στους Πανελλήνιου αγώνες επτάθλου Στους αγώνες την συνόδευσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής αλμάτων και προπονητής της,  Νίκος Στυλιανίδης

Ο Φωκιανός Καρδίτσας δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα μίτινγκ που γίνονται ανά Ελλάδα . Σκοπός του είναι οι αθλητές του να παίρνουν εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες για την αθλητική τους εξέλιξη στους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

e-max.it: your social media marketing partner

tsiakosA3 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->