ΑΡΘΡΑ
Typography

Παρέμβαση, κινητοποίηση, διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παλαμά στην χωματερή που έχει δημιουργηθεί στον ιστό της πόλης καλώντας τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση του χώρου.


Στον περιφερειακό, δίπλα σε σπίτια δημοτών, συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών, κλαδιών και άλλων υλικών. Εβδομάδες πριν, ως «Λαϊκή Συσπείρωση» Παλαμά είχαμε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή την ύπαρξη της χωματερής και την ανάγκη άμεσου καθαρισμού, για τη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και την επίδειξη του στοιχειώδους σεβασμού προς τους δημότες.
Παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις αναφορές στον Τύπο, η δημοτική αρχή «σφυρίζει αδιάφορα». Οι ρίψεις συνεχίζονται και δεν έχει προβεί σε κάποια εργασία καθαρισμού και αποκατάστασης του χώρου. Παρατηρήσαμε μάλιστα και οχήματα του Δήμου να εναποθέτουν απορρίμματα στο χώρο, γεγονός απαράδεκτο. Η δημοτική αρχή επιρρίπτει τις ευθύνες σε δημότες, τη στιγμή που η ίδια είναι η κύρια υπεύθυνη.

xomateri1

xomateri1

xomateri1
Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Αγωνιζόμαστε στο πλευρό των δημοτών, με σεβασμό στον Παλαμά και στο Δήμο, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να αποκατασταθεί τώρα ο χώρος.

 

Άρη Πολυγένης
Βασίλης Μητράκος
Γιώργος Χαλβατζάρας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->