ΑΡΘΡΑ
Typography

Ανακοίνωση της υποψήφιας προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ Σοφάδων Έλενας Μπακοπούλου

Φίλες και φίλοι,
λίγο πριν από μια ακόμη κορυφαία εσωκομματική διαδικασία, μια από τις πολλές που μαζί έχουμε συμμετάσχει για την παραταξή μας και τις αξίες που πρεσβεύει, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις για την επόμενη ημέρα...
Μια ημέρα που θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, πέρα απο μικροψυχίες κι εμπάθειες, πέρα από λογικές, συμπεριφορές και πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και μας γυρνούν πίσω. 
Εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσαμε με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών έναν όμορφο αγώνα εκπροσώπησης της περιοχής μας στις κομματικές διαδικασίες της μεγάλης μας παράταξης. Βασικη γραμμή μας και αδιαπραγμάτευτη ήταν και είναι πάνω από όλα η ενότητα του χώρου μας τον οποίο δεν σταματήσαμε να εκπροσωπούμε ακόμη και σε δύσκολες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος.
Με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς στα κοινά, όπως αποδεικνύει και η μέχρι τώρα πορεία μας, ζητούμε την ψήφο σας στην  διαδικασία της 24ης Οκτωβρίου με την υπόσχεση ότι και το πρωινό της Δευτέρας θα μας βρει όλους μαζί.
Έτσι όπως πρέπει να είμαστε ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον καθαρά στα μάτια, να απλώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και να προχωρήσουμε μπροστά!


Με τιμή
Έλενα Μπακοπούλου, υποψήφια πρόεδρος ΔΗΜ. ΤΟ Ν.Δ Σοφάδων

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->