ΑΡΘΡΑ
Typography

Από φορείς και συλλόγους στάλθηκαν οι παρακάτω ανακοινώσεις

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑμεΑ

Με αφορμή το Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα και ώρα 18:30 μμ στην Κεντρική Πλατεία με θέμα τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία στο σύστημα υγείας, καλούμε τα μέλη μας, τις οικογένειές τους και τους φίλους των ΑμεΑ να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι φορείς του Νομού για τη στήριξη του Νοσοκομείου της πόλης μας, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.
Για το Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καρδίτσας συμμετέχει στο Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο , που διοργανώνουν οι φορείς του Νομού μας, στη μάχη που δίνει το υγειονομικό μας σύστημα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Στηρίζει τις προσπάθειες όλων και ζητά από την κυβέρνηση να παρθούν άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου του Νομού μας.
Καλεί τους συναδέλφους Συνταξιούχους να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση , αύριο στις 26 Νοεμβρίου 2021 στις 6,30μ.μ στην Κεντρική Πλατεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.
Το Δ.Σ

ΤΣ της Κοινότητας Καλλιθήρου

Το δημόσιο Σύστημα Υγείας στενάζει για άλλη μία φορά κάτω από την επέλαση της πανδημίας, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που έχει αφήσει αποσαθρωμένες τις δημόσιες μονάδες υγείας και ανυπεράσπιστο το λαό για την υγεία και τη ζωή του. Aν συνεχιστεί η ίδια εγκληματική πολιτική που εφαρμόζεται έως τώρα, το 4ο επιδημικό κύμα θα είναι πιο φονικό από το 1ο και 2ο μαζί.

 Το ίδιο συμβαίνει και στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας το οποίο βρίσκεται στα όριά του και αντιμετωπίζει σωρεία ελλείψεων για την αντιμετώπιση των περιστατικών covidκαι μη, έχοντας φτάσει στα όρια της κατάρρευσης.

Ως κοινότητα Καλλιθήρου στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών και τα αιτήματά τους. Στηρίζουμε το ψήφισμα που υπογράφουν 38 σωματεία και φορείς της Καρδίτσας. Καλούμε το λαό να συμμετάσχει μαζικά στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο για την υγεία την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 6:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύλλογοι Γυναικών

Καλούμε τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, αγρότισσες, αυτοαπασχολούμενες, νέες, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο μαζί με δεκάδες σωματεία και φορείς της Καρδίτσας την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 6:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
Τα τελευταία δύο χρόνια μέσα στη δίνη της πανδημίας αναδείχτηκε η γύμνια και η εμπορευματοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, που μπαίνει στο ζύγι του κόστους. Αναδείχτηκε η τεράστια ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που συνεχίζουν να αλέθουν το λαό στις μυλόπετρες των επιχειρηματικών ομίλων με την πολιτική τους.
Απαιτούμε:
Αποκλειστικά δημόσια υγεία με μαζικές προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία.
Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μόνιμες προσλήψεις και υποδομές.
Στήριξη των δομών Πρόνοιας με μαζικές προσλήψεις και αυξημένη κρατική χρηματοδότηση – Δημιουργία οργανισμών στις δομές πρόνοιας
Οργανωμένο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού
Μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.
Αραίωση παιδιών στα σχολεία - 15 παιδιά ανά τάξη - προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών.
Συμμετέχουμε όλες, για να δώσουμε δυναμική απάντηση στην κυβέρνηση που παίζει με την υγεία τη δική μας, με τις ιδιαίτερες ανάγκες μας λόγω του αναπαραγωγικού μας ρόλου και των οικογενειών μας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->