ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Έναρξη των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά).

Υποδεχόμαστε την Παρασκευή 16 Ιουλίου και ώρα 9.30, στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά την πειραματική σκηνή του Θεάτρου Όψεις με την Κωμωδία «Λα Μοσκέτα» του Ρουτζάντε,σε σκηνοθεσία: Βασιλικής Μακρή και συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γυναικών Παλαμά – Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π., με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

politistika palamas1
Το « Λα Μοσκέτα » είναι μια δροσερή και απολαυστική Κωμωδία, με στοιχεία Κομέντια Ντελ Άρτε, σκηνικά-κοστούμια εποχής, που μεταφέρει επί σκηνής τις καθημερινές σχέσεις απλών ανθρώπων. Ένα πλέγμα σχέσεων αντιζηλίας ανάμεσα στους ήρωες, εξαπάτησης, συμμαχίας, έριδας και συναλλαγής γύρω από τα χρήματα. Οι χαρακτήρες, βγαλμένοι από την ύπαιθρο και εγκατεστημένοι στην πόλη Μπέργκαμο, επιδιώκουν να υιοθετήσουν μια αστική συμπεριφορά και γύρω από αυτή την προσπάθειά τους εκτυλίσσονται κωμικοτραγικές καταστάσεις !
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Παύλος Βησσαρίου - Γωγώ Σακκά - Θάνος Κρομμύδας - Βάιος Παπαγεωργίου. Διασκευή-Σκηνικά: Παύλος Βησσαρίου-MakeupArtist: ΛίλαΝταντάμη. Φωτογραφίες: Βασίλης Στάθης. Κοστούμια- Δημιουργία. Βίντεο: Βησσαρίου Ευγενία. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανθή Βούρδα. Ήχος - Φώτα: Γιώργος Μαφούνης.
Η παράστασηέχειδιάρκεια 70´ και πραγματοποιείται χωρίς διάλειμμα. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 που ισχύουν για τους εξωτερικούς χώρους (αποστάσεις-χρήση μάσκας-χρήση αντισηπτικών).

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->