ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Nα δώσει παράσταση στο μεγαλύτερο κλαμπ κωμωδίας stand up του κόσμου επιδιώκει ένας Καρδιτσιώτης κωμικός και μάλιστα να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα πετύχει κάτι τέτοιο.

Ο λόγος για τον 26χρονο Σταύρο Μπατρά, κάτοικο Καρδίτσας. Ο νεαρός ταλαντούχος κωμικός ασχολείται εδώ και δύο περίπου χρόνια με το stand up comedy (κωμικές παραστάσεις μπροστά σε κοινό στο οποίο απευθύνεται απευθείας ο καλλιτέχνης), προσφέροντας γέλιο με τις ιστορίες του.

Είναι ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο κλαμπ κωμωδίας του Χόλθγουντ «chocolate sundaes comedy». Στις 24 Αυγούστου θα δώσει διαδικτυακά παράσταση, την οποία εκτός από τους θαμώνες του κλαμπ κωμωδίας στο Χόλυγουντ θα μπορέσει να παρακολουθήσει διαδικτυακά και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος έναντι συμβολικού αντιτίμου 1 δολαρίου.

Όσοι παρακολουθήσουν το δρώμενο του κ. Μπατρά στο Χόλιγουντ, είτε δια ζώσης είτε ψηφιακά, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για το αν η παράσταση θα μεταπηδήσει και θα παιχτεί στο «laugh factory hollywood» που είναι το μεγαλύτερο κλαμπ κωμωδίας του κόσμου.

Όπως προαναφέραμε ο Καρδιτσιώτης κωμικός είναι ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει στο chocolate sundaes και φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος συμπατριώτης μας και δη Καρδιτσιώτης που θα παίξει στο μεγαλύτερο κλαμπ κωμωδίας του κόσμου, στο οποίο ήδη έχει συμμετάσχει ο γνωστός Ελληνοκαναδός Άγγελος Τσαρούχας.

Ο κ. Μπατράς έχει ήδη συνεργαστεί με δημοφιλείς κωμικούς και συγκεκριμένα με τον Άξελ Μπλέικ που κέρδισε φέτος το Britain’s got talent και με τον Ντάτ Φαν που είναι ο νικητής αμερικανικού διαγωνισμού στην κωμωδία. Η παράσταση στο chocolate sundaes comedy είναι στις 24 Αυγούστου, ενώ τα εισιτήρια θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο
www.chocolatesundaes.com

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->