ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Ένα όμορφο απόγευμα απήλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1 στην καφετέρια του Κώστα Φραγγιδη στη Ματαραγκα και σύσσωμο το ΔΣ συνάμα με φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.
Στην κοπή της πίτας παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του νομού Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Λία Ρογγανάκη, οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων κκ Θεόδωρος Χασιαλής, Αθ. Σαμαράς, Παναγιώτης Κεφαλάς και Αθ. Παππάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων κ. Ιωάννης Σταμούλης, η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.ΔΣ κ. Θώμη Καφάση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, οι πρόεδροι Συλλόγου Γυναικών Ματαράγκας, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ματαράγκας, Αγροτικού Συλλόγου Ματαράγκας και Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων και εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα.
Ευχές για το νέο έτος απηύθυνε η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκας κ. Νάνσυ Φούντα, οι δύο βουλευτές, ο Δήμαρχος κ. Σκάρλος ενώ ευχετήριο μήνυμα απέστειλε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας
Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου μαζί με τα μέλη του ΔΣ ενώ τυχερές της εκδήλωσης, καθώς «έπεσαν» τα φλουριά, ήταν η κ. Μαρία Τσίπρα και ένα ανήλικο κοριτσάκι.
Το ΔΣ εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες στον κόσμο που εκτιμά και στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου και σε όλα τα παιδιά των χορευτικών που ήταν εκεί καθώς και στον χοροδιδάσκαλο κ. Χαντζιάρα Παναγιώτη.

 pita mataraga 2

pita mataraga 2

pita mataraga 2

pita mataraga 2

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->