ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα βρίσκεται στα Τίρανα από 17-22 Ιουνίου 2023 για σειρά συναυλιών.

Η νεοσύστατη Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης αναχωρεί στις 17 Ιουνίου 2023 για τα Τίρανα και το Δυρράχιο, προκειμένου να εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής. Για πρώτη φορά η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία θα εμφανιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα Τίρανα , ενώ έχουν προγραμματιστεί συναυλίες και στο Στρασβούργο στις αρχές Οκτωβρίου και στην Καρδίτσα στις αρχές Δεκεμβρίου .

H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, που έχει έδρα την Καρδίτσα συμπεριλαμβάνει χορωδούς με και χωρίς αναπηρία όρασης. Συμμετέχουν παλαιοί και νέοι Καρδιτσιώτες Χορωδοί , ενώ συμμετέχουν και άτομα με προβλήματα στην όρασή τους.   

Στη χορωδία μπορούν πάντα να συμμετάσχουν χορωδοί από την Καρδίτσα με προβλήματα όρασης ,  τη  Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στο Νίκο Ευθυμιάδη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, καλ/ικό Διευθυντή του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης,  τ. Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και Πρόεδρο του Συλλόγου οι «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων». Η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα Ελληνικής και ξένης μουσικής, θρησκευτικής και κοσμικής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες ηλικίας έως 55 ετών από την Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και την Ελλάδα, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και στα τηλέφωνα της Καρδίτσας: 2441075440, 2441042896, 2441021970 και στα e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο κινητό του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας Νίκου Ευθυμιάδη : τηλ. 6944442532. 

e-max.it: your social media marketing partner

tsiakosA3 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->