Τον Βάιο Καραγιάννη ανέφερε ο μεγάλος σκόρερ του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, μιλώντας για τους αμυντικούς που τον δυσκόλεψαν.

Από τον Ενωσιακό Προπονητή της `Ενωσης κ. Δρόσο Δημήτριο καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-14 την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-11-2019  και ώρα 20:15 στο γήπεδο Ταυρωπού για προετοιμασία πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων στις 7-12-2019 

Από τον Ενωσιακό Προπονητή κ. Τζέλλο Αθανάσιο καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-12 την Τετάρτη 20-11-2019  και ώρα 14:30 στο γήπεδο Ρούσσου για φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Καρδίτσας.

Ένας άνδρας 83 ετών στα Τρίκαλα αυτοπυρπολήθηκε στη βεράντα του σπιτιού με οινόπνευμα και έπειτα πήδηξε στο κενό όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Την πόλη Rachita της Ρουμανίας επισκέφθηκε ομάδα καθηγητώναποτελούμενη από 5καθηγητές από τις 4-11 2019 έως τις 9-11 2019 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματοςErasmus+ 2018, δράση ΚΑ229, με τίτλο «DYNAMICCITIZENSOFEUROPE».

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας (2019-2023) σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 75/2011. Κατά τις αρχαιρεσίες εκλέχθηκε το προεδρείο και έχει ως εξής:

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο ως αθλητή, μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Καρδίτσα.

Το Σάββατο 16-11-2019 πραγματοποιήθηκε στον Κέδρο, το 1ο Αντάμωμα Συλλόγων του Δήμου Σοφάδων, εκδήλωση η οποία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το άγχος και το στρες είναι καθημερινά στοιχεία της ζωής μας για πολλούς από εμάς. Άπειρες έρευνες έχουν αποδείξει πως όσο πιο μακριά τα κρατάμε από πάνω μας τόσο το καλύτερο για την υγεία μας.

Αγωνιστικές πρωτοβουλίες ετοιμάζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα διεκδικητικό κίνημα.

Φρούτα και λαχανικά, εναλλακτικά τρόφιμα με φυτικά συστατικής και λιγότερα γλυκά και ζάχαρη αναζητούν πια στις διατροφικές τους συνήθειες οι Ελληνες. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), οι καταναλωτές στρέφονται στην υγιεινή διατροφή.

Το φθόριο είναι επικίνδυνη χημική ουσία. Ιόντα φθορίου περιέχονται στις οδοντόκρεμες για την καταπολέμηση της τερηδόνας. Πόσο ασφαλείς είναι πράγματι οι οδοντόκρεμες;