Σας ανακοινώνουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου, εναρμονιζόμενο με τις οδηγίες τουΥπουργείου Υγείας, αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να αναστείλει τιςπρογραμματισμένες εξορμήσεις και εκδηλώσεις, για το επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστενα διαφυλαχτεί η υγεία των συμμετεχόντων.

H SOS – Bee πρόκειται για μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα το Μορφοβούνι Καρδίτσας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, που ιδρύθηκε με σκοπό να συμβάλει στην προβολή του ρόλου της μέλισσας στο οικοσύστημα και να βοηθήσει στην προστασία της, αρχικά σε τοπικό επίπεδο.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας, σας καλεί την Πέμπτη 5 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα στο Παυσίλυπο, στηνπαρουσίαση της ανάβασης στην κορυφή Matterhorn(4478μέτρα) αλλά και σε άλλες 4 κορυφές, πάνω από 4000 μέτρα, στις Ιταλικές Άλπεις.

Την  Πέμπτη 27-2-2020 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ.Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 17ο συμπόσιο της περιόδου 2019-20 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, το οποίο ίσως να είναι το τελευταίο.

Περισσότερα Άρθρα...

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->