ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Το έναυσμα για την εκστρατεία του Let’s do it Greece 2020 , η οποία θα κορυφωθεί το Μάιο του 2020, δόθηκε στην Καρδίτσα, σήμερα το μεσημέρι στο Παυσίλυπο.

Στο χώρο που επιλέχθηκε, με τη συμμετοχή του εμπνευστή της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας Let’s do it Greece, Νίκου Κιούση και μαθητών σχολείων, φυτεύτηκε συμβολικά από το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, τους Αντιδημάρχους κκ Σπ. Κουρτεσιώτη και Σωτ. Αντωνίου και τους λοιπούς συμμετέχοντες ένα ελαιόδεντρο, το οποίο ριζώνει τις προσπάθειες, που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εθελοντική δράση βρέθηκε σε δημοτικά σχολεία της πόλης (5ο, 14ο, 8ο) και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή ανέπτυξαν δράσεις για για την αξία της ανακύκλωσης. Αφού έγιναν ομιλίες και δράσεις στα σχολεία στη συνέχεια όλοι μαζί βρέθηκαν στην είσοδο του άλσους του Παυσιλύπου που  φύτεψαν συμβολικά μια ελιά. Ο Δήμαρχος έκανε μια σύντομη αναφορά για την αξία της ανακύκλωσης αλλά και γενικότερα της προστασίας του περιβάλλοντος και ευχήθηκε η ελιά να συμβολίζει την προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να κάνουμε για καλύτερο περιβάλλον. Αργότερα οι μετέχοντες της πρωτοβουλίας αλλά και εκπρόσωποι των σχολείων και του σώματος Ελληνικού οδηγισμού βρέθηκαν στο δημαρχείο Καρδίτσας όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο και αντάλλαξαν απόψεις για περιβαλλοντικά θέματα.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί επισκέψεις σε σχολεία όπου έγινε ενημέρωση για την προστασία του περιβάλλοντος

Μιλώντας ο Νίκος Κιούσης στην κάμερα του karditsapress σημείωσε μεταξύ άλλων:

"Σήμερα φυτεύουμε μαζί μια ρίζα ελιάς, όπως σε κάθε σταθμό που περνάμε κάνοντας το γύρω της Ελλάδας σε 100 μέρες, που συμβολίζει την ενότητα στην προστασία του περιβάλλοντος. Να ενωθούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Το let’s do it έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου 2020. Στόχος είναι να ενωθούμε σε όλη την Ελλάδα, στην μεγαλύτερη ταυτοχρονη εθελοντική δράση που έγινε ποτέ."

elia1

elia1

elia1

elia1

elia1

elia7 1

 

e-max.it: your social media marketing partner

ix7

mbgif2

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->