ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Την Τρίτη 14 Ιουνίου του 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Περιβάλλοντος στο Πάρκο «Αστέριον» του Παλαμά.

Την γιορτή διοργάνωσαν οι Νηπιαγωγοί των τεσσάρων Νηπιαγωγείων Παλαμά και του Νηπιαγωγείου Μάρκου, Βάσω Κρομμύδα, Ελένη Κυρίκου, Ελένη Παπαγιάννη, Βάσω Λιαχάνου, Στέλλα Μουλαντζίκου, Χαρά Σταυρίδου, Ντίνα Παπαδάκη, Αλκμήνη Λαχανά, Ξένια Σπυροπούλου, Σταυρούλα Σιόντη, Μαρία Λέτσιου, Μαίρη Τσιούτσια, και Αργυρώ Κολιού, με την υποστήριξη του Δήμου Παλαμά.
Η επεξεργασία θεμάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον, τόσο σε γνωστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού προγράμματος του Νηπιαγωγείου. Οι συνέπειες της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι πλέον μία πραγματικότητα που αγγίζει την καθημερινότητα όλων μας. Ως εκ τούτου, η ευαισθητοποίηση των παιδιών, από μικρή ηλικία, σε θέματα σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Έχοντας εμπλέξει τα παιδιά σε εκπαιδευτικές εμπειρίες με θέμα το περιβάλλον και την προστασία του, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα τέσσερα Νηπιαγωγεία Παλαμά και το Νηπιαγωγείο Μάρκου επένδυσαν στην συνεργασία μεταξύ παιδιών αλλά και μεταξύ εκπαιδευτικών και μετέτρεψαν το Πάρκο «Αστέριον» σε θεματικό πάρκο για το περιβάλλον. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γιορτής ήταν το παιχνίδι, μέσα από το οποίο παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί αποχαιρετίσαμε την φετινή σχολική χρονιά.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 09:00 π.μ με παιχνίδι στους σταθμούς δραστηριοτήτων των πέντε Νηπιαγωγείων. Μετά το παιχνίδι τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την διάσωση του πλανήτη μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Φούντα Ουρανία, Μπανάσος Κωνσταντίνος, και Καρακώστας Δημήτριος. Η εκδήλωση έληξε με χυμούς και κεράσματα για όλους.

parko palamas1

parko palamas1

parko palamas1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

pilatos mesa

ThessalyExpo 300x250

cactus1

vivliopoleio v

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->