ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

"Ανθρώπινο χέρι" βλέπει πίσω από την φωτιά στα Αγραφα ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Αλέξης Καρδαμπικης.

Σε δήλωση που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

fotia agrafa 2Για τη φωτιά στα Κρεβάτια του Δήμου Αγράφων.....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου κ. Στέργιο Φυσέκη που συντόνισε όλη την επιχείρηση , στους 23 πυροσβέστες και στην πολιτική προστασία που συνέβαλλαν για τον έλεγχο της φωτιάς στην τοποθεσία Κρεβάτια του τοπικού διαμερίσματος Λιθοχωρίου.
Στο χώρο της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, παρέμεναν αποψε οι πυροσβέστες. Οι τοπικοί πρόεδροι Λιθοχωρίου Νώντας Κατσιάδας, Ραπτοπούλου Μάκης Τριαντάφυλλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ζαχαράκης ήταν από την πρώτη στιγμή στο χώρο της φωτιάς.
Είναι η δεύτερη φωτιά που σε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εκδηλώθηκε στο Δήμο Αγράφων και προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από ανθρώπινο χέρι. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Αγράφων είναι το περιβάλλον. Οφείλουμε να το προστατεύσουμε.

fotia agrafa 3

Να θυμίσουμε ότι χαμηλή βλάστηση έκαψε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε  το πρωί της Τετάρτης στο Τοπικό Διαμέρισμα Λιθοχωρίου (τοποθεσία κρεβάτια) του δήμου Αγράφων, στην Ευρυτανία.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες, έξι οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο Canadair, ισάριθμα Petzetel κι ένα ελικόπτερο.

 

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->