ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Στο 8ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας οι μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στον χώρο τους την ομάδα του LET'S DO IT GREECE που είναι η μεγαλύτερη εθελοντική ομάδα δράσης της Ελλάδας.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η ομάδα εθελοντών επισκέφτηκε το 8ο Δημοτικό σχολείο όπου τα παιδιά συζήτησαν θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη διάσωση του πλανήτη μας. Ζωγράφισαν αποτυπώνοντας μια αντιφατική εικόνα ενός καθαρού και βρώμικου περιβάλλοντος. Κατανόησαν την έννοια της ανακύκλωσης μέσα από την παρουσίαση του παραμυθιού " Ο κ. Μπλε" της κ. Κατερίνας Παρασκευά από τη μουσικό κα Φούκα Μυρτώ.Στη συνέχεια οι μαθητές των δύο τάξεων συμμετείχαν στο συμβολικό φύτεμα μια ελιάς στο άλσος Παυσιλίπου. Το σύνθημα που δόθηκε ήταν "Πάμε να φυτέψουμε μαζί τις ρίζες που μας ενώνουν!"
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του LET'S DO IT GREECE που επισκέφτηκαν το σχολείο μας και ευαισθητοποίησαν μικρούς και μεγάλους για ένα καθαρό περιβάλλον.Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Αντωνίου Σωτήριο, αντιδήμαρχο καθαριότητας και την κ.Μεσιακάρη, επόπτρια καθαριότητας.

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

synetairistiki baner3

 emvolio 1

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->