ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

O Νίκος Ευθυμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στις 6:00 Ανάβρα, 6:15 στην Αχλαδιά, 6:30 στη Φίλια, 6:45 στους Μαυραχάδες, 7:00 στο Μελισσοχώρι, 7:15 στο Δασοχώρι, 7:30 στην Άμπελο , στις 7:45 στην Αγία Παρασκευή , 8:00 στον Άγιο Βησσάριο και 8:15 στο Γραμματικό.


Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε όλες τις ομιλίες του τονίζει ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους και η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές θέλει να αναδείξει την αναγκαιότητα συμμετοχής ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας , που έχουν μια διαχρονική και πολλαπλή συμμετοχή ως Ενεργοί Πολίτες στα κοινά του τόπου, έχοντας άποψη για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας .
Ο Νίκος Ευθυμιάδης υπενθυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων στη χώρα και απαιτείται στη Βουλή να εκπροσωπούν το Νομό Καρδίτσας άτομα με αρχές και αξίες, που θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών.
Αναφέρεται μάλιστα στο ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στον συμπολίτη με Αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου .
Προσκαλεί κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να συμπαραταχθεί μαζί του στον Αγώνα, τιμώντας μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς για τον Τόπο και την Προοπτική του .
Zητά την ψήφο και την στήριξή του Καρδιτσιώτικου λαού πάντα σταθερά αγωνιζόμενος για την Οικονομική , Τουριστική και Πνευματική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->