ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Σύνθημα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου σήμανε η ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού που πραγματοποίησε στον Πεζόδρομο της Κεντρικής Πλατείας Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου.


Στη συγκέντρωση του κ. Κωτσού βρέθηκαν χιλιάδες Καρδιτσιώτες οι οποίοι πλημμύρισαν την κεντρική πλατεία Καρδίτσας δίνοντας ισχυρό μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και θα σχηματίσει κυβέρνηση 4ετούς διάρκειας.

kotsos kedriki om1
Αναφερόμενος στις προσεχείς εθνικές εκλογές ο κ. Κωτσός ζήτησε εγρήγορση από όλους ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που όπως είπε είναι «ΑυτοδύναμηΝέα Δημοκρατία». Επιπλέον, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η χώρα τα τελευταία χρόνια και όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση τις αντιμετώπισε και συνεχίζει να τις αντιμετωπίζει επιτυχώς με γνώμονα τον άνθρωπο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο κοινοβουλευτικό του έργο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δύναμη που το έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η Καρδίτσα αυτή την τετραετία μεταξύ των υπόλοιπων κρίσεων δοκιμάστηκε από ένα σπάνιο και δύσκολο καιρικό φαινόμενο το μεσογειακό κυκλώνα ΙΑΝΟ, χάρη όμως στην έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση του πρωθυπουργό μας Κυριάκου Μητσοτάκη, που από την πρώτη στιγμή ήρθε στην περιοχή μας, δρομολογήθηκαν σημαντικότατα έργα αποζημίωσης αλλά και αποκατάστασης των καταστροφών.

kotsos nees 1
Επιπλέον, ο κ. Κωτσός έδωσε έμφαση και στα υπόλοιπα έργα πνοής για την περιοχή μας τα οποία πραγματοποιήθηκαν, δρομολογώντας νέες προοπτικές στον αγροτικό τομέα αλλά και στον ανάπτυξη των ορεινών όγκων πήραν σάρκα και οστά.
«Το Μάρτιο του 2022 κατέθεσα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών, το οποίο έτυχε ευρείας αποδοχής και έγινε ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο για τους ορεινούς όγκους.
Θα στέκομαι πάντα αρωγός και υποστηρικτής σε οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική αφορά την περιοχή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι ως πολιτικοί και ως πολίτες της Καρδίτσας να πράττουμε πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.
Διαχειριστήκαμε αυτή την τετραετία αρκετές κρίσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν ολική καταστροφή για την πατρίδα μας. Όμως, διαθέσαμε τα απαραίτητα κεφάλαια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε αναχώματα έτσι ώστε να προστατεύσουμε πολίτες και οικονομία.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη στήριξη την οποία μου δίνεται. Από όλους εσάς αντλώ τη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω για την Καρδίτσας μας. Άλλωστε εδώ μεγάλωσα, εδώ έχτισε τα όνειρα όλης μου της ζωής και εδώ θα συνεχίσω να μένω. Θέλω για την Καρδίτσα μας πάντα το καλύτερο.
Κλείνοντας θέλω να σας καλέσω να πάμε όλοι μαζί την Κυριακή στις κάλπες και να δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη δύναμη σχηματισμού κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία φέρνοντας νέες μεταρρυθμίσεις και δημιουργώντας την Ελλάδα του μέλλοντος, μία Ελλάδα η οποία θα προσφέρει στα παιδιά μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.
Δώστε μου τη δύναμη.
Κάθε ψήφος σας δυναμώνει τη φωνή μου. Να ακούγεται δυνατά στη Βουλή η φωνή της κάθε Καρδιτσιώτισσας και του κάθε Καρδιτσιώτη.
Η φωνή μου θα είναι η φωνή της Καρδίτσας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Την 21 Μαΐου, δίνουμε όλοι μαζί, Δύναμη στην Καρδίτσα, Στηρίζουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, Ψηφίζουμε Γιώργο Κωτσό».

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos kedriki om1

kotsos nees 1

kotsos nees 1

kotsos nees 1

kotsos nees 1

kotsos nees 1

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->