Η ολική σχεδόν καταστροφή στην Καρδίτσα συμπεριλαμβάνει και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλατφόρμα για την καταγραφή των ζημιών τους.

Ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που υπέστη ο πολιτισμός μας και οι τέχνες καθώς περίπου 2500 πίνακες ζωγραφικής «πνίγηκαν» στα λασπωμένα νερά της πλημμύρας.

Μια πρώτη διαδρομή σε μνημεία και ιστορικούς τόπους των Αγράφων πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών Ν. Καρδίτσας την Κυριακή 06/09/2020 το απόγευμα.

Ο υπόγειος χώρος του είναι μέχρι σήμερα καλυμμένος με νερά και λάσπη ύψους 2 μέτρων

Ούτε ο Ιανός στάθηκε ικανός να σταματήσει τη σημερινή δραστηριότητα των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας!!!

Το πρώτο και μοναδικό θεματικό μουσείο άλατος στην Ελλάδα λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην Τουρλίδα του Μεσολογγίου μέσα στις αλυκές και δίπλα από τη λιμνοθάλασσα.

Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η μελέτη για την Ι.Μ. Σπηλιάς Αργιθέας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 46ο φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Καρδίτσα και με μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών, αλλά και με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 8.30 μμ στο αίθριο της δημοτικής αγοράς προφεστιβαλική εκδήλωση με παράσταση καραγκιόζη.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά.

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη,  στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, οι καλοκαιρινές δραστηριότητες Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->