Με τέσσερα έργα προϋπολογισμού άνω των 4 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, η συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλη Στεργιόπουλο.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Κυριακή, 12/1/2020, ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ, του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Καλυβακιωτών "Ο ΝΟΣΤΟΣ", για το έτος 2020, η οποία στέφθηκε για μια ακόμη φορά από μεγάλη επιτυχία.

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη πραγματοποίησε με επιτυχία πριν τις γιορτές τα καθιερωμένα ανοιχτά χριστουγεννιάτικα μαθήματα στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας, 1ος όροφος).

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας εύχεται το νέο έτος να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, πρόοδο και ευημερία.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας (μέλος της ΟΓΕ) και το Σωματείο Εμποροϋπάλληλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στα θύματα πολέμου και ξεριζωμού που βρίσκονται στην Καρδίτσα, με αφορμή τις γιορτινές αυτές μέρες, οργανώνουν γιορτή αλληλεγγύης και φιλίας για τα παιδιά στο Διαπολιτισμικό Κέντρο των προσφύγων το «Σταυροδρόμι» την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 12μ.

Κυριακή 12/1/2020 και ώρα 12 το μεσημέρι κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» Μορφοβουνίου και είναι ανοιχτή γιορτή για όλους, δημότες και φίλους, ενώ ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί.

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά.

Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα ελληνικών χορών του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων δημιουργώντας πραγματικά το αδιαχώρητο τόσο από τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε αυτή, όσο και από την καλή διάθεση των παρευρισκομένων που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 

 kafes2

 night monimo