Μαζί με 200 νέους από όλη τη χώρα θα ταξιδέψουν σε ιστορικές διαδρομές για να γίνουν πρεσβευτές της σύγχρονης Ελλάδας

Προωθώ το μήνυμα αυτό σε όλους τους Φίλους του Μουσείου Πόλης, διότι μεταξύ των εισηγήσεων της ημερίδας που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά η Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας (ΕΕΕ) αύριο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, υπάρχει και μία που αφορά σε αντικείμενο της συλλογής του Μουσείου Πόλης.

Οι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός αποτελούν αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έζησαν στη Μικρά Ασία.

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ανθρώπινης αλληλεγγύης σήμερα Τετάρτη 11-11-2020 διενήργησε την 46η [2η για το 2020] προγραμματισμένη εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας .

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου οι μεγαλύτερες σε έκταση ζημιές

Παρά τις αντίξοες λόγω της πανδημίας συνθήκες και λίγο πριν η περιοχή Μαγνησίας ενταχθεί στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, στην έδρα του συλλόγου, στην Άλλη Μεριά του Βόλου.

Από την πρώτη στιγμή φίλοι από όλη την Ελλάδα θέλησαν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας..

Αρχείο Τσούτσου: ένας φωτογραφικός θησαυρός διασώζεται μέσα απ’ τη λάσπη και αναζητά αποκατάσταση – To αίτημα για δημιουργία κοινόχρηστου εργαστηρίου συντήρησης και για σχέδια διαχείρισης έκτακτων περιστατικών στον νεώτερο πολιτισμό πιο επίκαιρο από ποτέ

Η Καλλιτεχνική Ομάδα ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ διοργανώνει το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (3d International Dance Festival Disability), μοναδικό στον ελληνικό χώρο, το Σάββατο 31/10/2020, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την στήριξη της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο πάνω από τον μισογκρεμισμένο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Καρλόβασι της Σάμου τράβηξε με τη βοήθεια drone ο Νίκος Χατζηιακώβου.

Πλούσιος μελλοντικός προγραμματισμός για την τριετία 2020/2023 της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->