Συνεδριάζει στις 21/10 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη , το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Παγκόσμια ημέρα διατροφής η 16η Οκτωβρίου και οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Διατροφολόγο Ευαγγελία Δεληγιάννη, οργάνωσαν μια ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές των Β΄& Γ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Καρδιτσομάγουλας με κεντρικό σύνθημα: "Τρέφομαι σωστά;".

Ερώτηση στους υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών κατέθεσε ο Σπύρος Λάππας με θέμα τα «Έργα αποκατάστασης της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας, ένα χρόνο μετά τον ΙΑΝΟ».

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, με θέμα τις επερχόμενες εκλογές της 9ης Νοεμβρίου 2021, καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με την δράση των μουσικών του νομού.

Αλλαγή ημέρας και ώρας είχαμε στο φιλικό της Αναγέννησης με τον Ολυμπιακό Βόλου εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «κιτρινόμαυροι».

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος με θέμα την ρεαλιστική αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των αγροτών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επηρέασαν τις καλλιέργειες

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» προετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Πελαργό Λάρισας και θα επιδιώξει την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Όπως σημείωσε, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα. «Είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα, αναλωνόμαστε στο ποιος φταίει ποιος όχι, και εκεί εξαντλείται η δυναμική μας... Είμαστε σε νέα φάση, σε φάση κλιματικής κρίσης, χρειάζονται νέες δομές».

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, διακοπές κυκλοφορίας, εγκλωβισμοί ανθρώπων, περιοχές "κομμένες" στα δύο, από το πέρασμα του «Μπάλλου»

Από το Σύλλογο  Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης  Ν. Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας» στάλθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την πρώτη media day πραγματοποίησε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά την Κυριακή (17/10) από το Σχηματάρι η Αναγέννηση BC.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για τις αναμετρήσεις σε Α1, Α2, Β' κατηγορία και Κορασίδων που θα διεξαχθούν το διάστημα 14-17 Οκτωβρίου 2021.

Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, το οποίο πλημμύρισε

Η Φλόγα (παράρτημα Καρδίτσας) σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ διοργανώνει μία τοπική εκδήλωση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, στην πόλη της Καρδίτσας το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από 10:30 έως 15:30 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από 11:00 έως 14:00 με στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την εθελοντική συλλογή δειγμάτων για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->