Πλώρη για τις ευρωεκλογές και το σχηματισμό τους σε κόμμα κάνουν οι «11» με τον επικεφαλής της ΚΟ, Αλ. Χαρίτση, να ανοίγει το δρόμο και να θέτει τους βασικούς άξονες της «Νέας Αριστεράς».

Όσο χρειάστηκε, έπαιξε ο Απόλλων Καρδίτσας στη Λάρισα για να επικρατήσει του Α.Σ. Βαλίος με 53-64, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ Τσιάκος, απαντώντας σε ερώτησή μας για την κατάσταση του δημοτικού κολυμβητηρίου σχετικά με τη συντήρηση των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του χωρίς πιστοποιητικό πυροσπροστασίας, έκανε λόγο ότι «στο δημοτικό κολυμβητήριο κάποιοι έχουν στήσει μαγαζάκια».

Ο Απόλλωνας Πόντου πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1, με τον Ραφαέλ Μπλανκ πετυχαίνει και τα δύο τέρματα για τους νικητές, μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Φερνάντο Κονίλιο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Ενα ηχηρό μήνυμα υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία και ιδίως των παιδιών αλλά και ουσιαστικής ισότητας, έστειλε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Καρδίτσας. Το πρωί της Κυριακής, η ομάδα μπάσκετ του ΚΔΑΠ, υποδέχθηκε στο παλιό κλειστό τις ομάδες του ΑΣ Καρδίτσας και ΚΡΟΝΟΥ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ

Καθώς η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκαν δράσεις στο Δημοτικό Σχολείο Μητρόπολης, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές με τους δασκάλους/ες τους, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τη μαθητική ετερογένεια και καταπολέμησης των στερεοτύπων.

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε ο ΑΣΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 77 - 53 για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Mε αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Βουνού διαδηλώνουμε ενάντια στην καταστροφή των βουνών, των ποταμών, των δασών από το ενεργειακό λόμπι. Για την γη και την ίδια μας τη ζωή.

Γίνεται γνωστόν, ὅτι ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τοῦ Πολιούχου καὶ προστάτου μας Ἁγίου Ἐνδόξου Ἱερομάρτυρος Σεραφείμ, εἰς τὸ Ἱερὸν Μετόχιον Ἁγίου Σεραφεὶμ Καρδίτσης (Β. Τζέλλα και Δ. Λάππα) θὰ τελεσθοῦν οἱ κάτωθι Ἱερὲς Ἀκολουθίες:

Μεγάλες αποκλίσεις στις προσφορές των προμηθευτών για το "πράσινο" τιμολόγιο ρεύματοςπου θα ισχύσει από 1.1.2024 για την μεγάλη πλειονότητα των καταναλωτών προκύπτουν από τις παραμέτρους που κατέθεσαν - σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση - οι εταιρίες στη Ρυθμιστική Αρχή.

του Ηλία Γιαννακόπουλου, Φιλολόγου

Στις πλατείες των χωριών βγαίνουν από την Κυριακή τα τρακτέρ ενώ αναμένεται να καθοριστεί το επόμενο αγωνιστικό βήμα, τόνισαν τα μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων σε συνέντευξη τύπου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ένα ευρύ διεκδικητικό πλαίσιο.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->