Με επιτυχία , για άλλη μια χρονιά , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/08/24 ,το ετήσιο πανηγύρι του χωριού μας που διοργάνωσε ο σύλλογος μας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων & την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΠΕ Καρδίτσας ,στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου .
Την εκδήλωση είχαμε την τιμή να ανοίξει ο 13χρονος συγχωριανός μας , Απόστολος Πασχάλης με μια σόλο παράσταση βιολιού & στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία .
Την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν οι Νίκος Σιωλιας & Νίκη Σουφλέρη στο τραγούδι , ο Δημήτρης Διπλάρης στο κλαρίνο & ο Τόλης Σιαφάκας στο μπουζούκι .
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σοφάδων κος.Δημοσθένης Κατσής, αντιδήμαρχοι του δήμου Σοφάδων καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι γειτονικών πολιτιστικών συλλόγων . Ακομη στην εκδηλωση παραβρέθηκε ο π.Βουλευτής Καρδίτσας κος.Σωτήρης Παπαγεωργίου ενώ χαιρετισμούς έστειλαν : η βουλευτής Καρδίτσας κα.Ασημίνα Σκόνδρα μέσω εκπροσώπων της και ο βουλευτής κος.Γιώργος Κωτσός μέσω επιστολής .
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας που δίχως τις υπηρεσίες τους και την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε για την άρτια εκτέλεση της βραδιάς .
Ακόμη να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που προσέφεραν χορηγίες ή δώρα για την λαχειοφόρο όπως και την επιχείρηση σίδερο-κατασκευές Φιλίππου στους Σοφαδες για την δωρεά σίδερο-κατασκευής για τον εξωραϊσμό του χώρου .
Ευχαριστούμε το Karditsa Press News για την προώθηση της εκδήλωσης .
Και τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς , συγχωριανούς ,επισκέπτες , φίλους και συγγενείς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας .
Εις το επανιδείν !
Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου .