ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ecommerce και digital marketing, Ευκαιρίες και ερωτήματα».

Στην ημερίδα, την οποία παρακολούθησαν επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, έγινε παρουσίαση και αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα της online παρουσίας των επιχειρήσεων, τα κανάλια προώθησης και τη φιλικότητα χρήσης, το κόστος και τους κινδύνους, το όφελος της διαφήμισης και τους τρόπους μεγιστοποίησης των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων της, τις τεχνικές marketing ψυχολογίας στο ecommerce, ενώ έγινε και εκτενής αναφορά στα marketplace. Στο τέλος της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στον εισηγητή κ. Παναγιώτη Αρκομάνη.
Το βασικό μήνυμα που δίδεται στους επιχειρηματίες είναι ότι οι ιστοσελίδες και το digital marketing δεν αποτελούν πλέον πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα, καθώς ενισχύουν την παρουσία των επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο, βοηθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και συμβάλλουν στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
Ωστόσο κρύβουν κινδύνους και παγίδες που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα πριν και κατά την διάρκεια εφαρμογής τους για να αποφευχθούν επιζήμιες συνθήκες για την επιχείρηση και την φήμη της.

 2imerida

1imerida 1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->